سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 15
بازدید دیروز : 156
کل بازدید : 687936
کل یادداشتها ها : 3812
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
سرزمین تیزهوش ها :: ویژه اولیا آموزشی :: بازی های کلاسی

بازی حرف ممنوعه (بازی های کلاسی)

اهداف پرورشی این بازی دقت و هوشیاری در به کارگیری حروف الفباست.

 

 

شرح بازی: مربی تعدادی از  دانش آموزان را به محوطه باز کلاس فراخوانده و از آنها می خواهد که در جواب سوالاتی که از هریک می شود، کلمه ای به کار برند که حرفی که قبلا به عنوان «حرف ممنوع» شناخته شده است، در آن نباشد.

اگر دانش آموزی هنگام پاسخ حرف مزبور را بکار برد از بازی اخراج خواهد شد. باید توجه داشت که در طرح سوالات می توان اطلاعات عمومی خاصی را هدف قرار داد و ضمنا نباید سوالاتی را انتخاب کرد که دانش آموزان را مجبور به پاسخ دروغ نماید.

به طور مثال پرسیدن نام شخصی که حرف ممنوعه در آن به کار رفته است شایسته نیست.

 

 

کلمات کلیدی: بازی کلاسی | بازی های کلاسی | بازی پرورشی | بازی های پرورشی | زنگ پرورشی | پرورشی | تقویت هوشیاری

 

منبع دریافت این مطلب : موسسه فرهنگی آموزشی امام حسین علیه السلام

 


  
سرزمین تیزهوش ها :: ویژه اولیا آموزشی :: بازی های کلاسی

بازی عکس العمل با ضربه (بازی های کلاسی)

اهداف پرورشی این بازی تقویت دقت و هوشیاری و بهبود عکس العمل می باشد.

 

 

شرح بازی: مربی کتابی در دست می گیرد و با دست خود ضرباتی بر روی آن وارد می کند. دانش آموزان می بایست با شنیدن صدایی که از زدن دست مربی بر روی کتاب حاصل می شود، یکی از دستان خود را بالا ببرند و با صدای بعدی پایین آورند.

مربی پس از چندبار تکرار این عمل ناگهان دست خود را در فضا و در نزدیکی دفتر بدون حرکت ثابت نگه می دارد. مسلم است که در چنین حالتی صدایی شنیده نمی شود ولی عده ای از دانش آموزان اشتباها از خود عکس العمل به خرج داده و دست خود را حرکت می دهند.

 

کلمات کلیدی: بازی کلاسی | بازی های کلاسی | بازی پرورشی | بازی های پرورشی | زنگ پرورشی | پرورشی | تقویت دقت | بهبود عکس العمل | تقویت هوشیاری

 

منبع دریافت این مطلب : موسسه فرهنگی آموزشی امام حسین علیه السلام

 


  
سرزمین تیزهوش ها :: ویژه اولیا آموزشی :: بازی های کلاسی

بازی پیام را برسان (بازی های کلاسی)

اهداف پرورشی این بازی همکاری و دقت در ارسال و دریافت پیام است.

 

 

شرح بازی: همانگونه که دانش آموزان در کلاس درس مستقر هستند به دو گروه مساوی تقسیم میشوند. مربی در گوش اولین نفرات هرگروه کلمه یا جمله ای را به عنوان رمز ادا می کند. پس از شروع بازی افراد هرگروه موظفند که پیام را به ترتیب به گوش یکدیگر مخابره کنند.

در خاتمه گروهی که پیام صحیح را در مدت زمان کمتری ارسال نموده باشد یک امتیاز کسب خواهد کرد. شیرینی بازی در آن است که در اثر سرعت انتقال، پیام دریافتی آخرین نفرات هیچ ارتباطی با پیام اولیه نداشته باشد. باید توجه داشت که پیام طوری مخابره شود که فقط نفر بعدی قادر به شنیدن آن باشد.

 

 

کلمات کلیدی: بازی کلاسی | بازی های کلاسی | بازی پرورشی | بازی های پرورشی | زنگ پرورشی | پرورشی

 

منبع دریافت این مطلب : موسسه فرهنگی آموزشی امام حسین علیه السلام

 


  
سرزمین تیزهوش ها :: ویژه اولیا آموزشی :: بازی های کلاسی

بازی من نفر بعدی ام (بازی های کلاسی)

اهداف پرورشی این بازی، تمرکز حواس و بهبود عکس العمل است.

 

 

شرح بازی: مربی تعدادی از دانش آموزان را به محوطه باز کلاس دعوت کرده و به آنها متذکر می شود که اگر از هریک از آنها سوالی پرسیده شد و یا اجرای عملی خواسته شد نفر بعدی موظف به پاسخ و یا اجرای آن می باشد.

مسئولیت پاسخ گویی به سوالات و یا اعمال خواسته شده ازآخرین نفر به دلیل عدم وجود فردی بعد از او به عهده نفر اول خواهد بود. هراشتباه باعث اخراج شخص خاطی از بازی میشود و نفر نهایی کلاس به وسیله بازی در گروه های مختلف مشخص می گردد.

مربی می تواند با طرح و تنظیم سوالات قبلی، اطلاعات دانش آموزان را در زمینه مورد نظر خود بالا ببرد. به طور مثال: شمشیر ذوالفقار از کیست؟ نماز ظهر چند رکعت است؟ و ...

 

 

کلمات کلیدی: بازی کلاسی | بازی های کلاسی | بازی پرورشی | بازی های پرورشی | زنگ پرورشی | پرورشی | تمرکز حواس | بهبود عکس العمل | تقویت تمرکز حواس

 

منبع دریافت این مطلب : موسسه فرهنگی آموزشی امام حسین علیه السلام

 


  
سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: اخبار سرزمین تیزهوش ها

حراج جمعه سرزمین تیزهوش ها

حراج جمعه (5 آذر) سرزمین تیزهوش ها را از دست ندهید. 
تاریخ خبر 1395/09/04

 

 

همانطور که می دانید هر سال حراج جمعه در بیشتر فروشگاه های آنلاین و آفلاین دنیا اجرا می شود و همه فروشندگان محصولات خود را با تعداد محدود اما تخفیف های بسیار ویژه ارائه می کنند!

امسال سرزمین تیزهوش ها هم در این برنامه همگانی شرکت خواهد کرد! پس جمعه حواستون به سرزمین تیزهوش ها مخصوصا کانال تلگرام ما باشه و منتظر تخفیف های بسیار محدود اما بسیار ویژه باشید:

 روی تصویر زیر کلیک کنید و بهترین خرید خود را انجام دهید:

جراج جمعه 5 آذر

 

 وب سایت : www.tizland.ir

کانال تلگرام ما : @tizland

فروشگاه اینترنتی ما : www.nimkatbook.ir

 


  
سرزمین تیزهوش ها :: مطالب و مقالات علمی و آموزشی :: دانستنی های گوناگون

10 روش برای تقویت حافظه

می توانید با این روش ها یادگیری خود را چند برابر افزایش دهید.

 

 

1-توجهتان را بر مواردی که مطالعه می‌کنید، متمرکز کنید.

10 روش برای تقویت حافظهتوجه، یکی از مولفه‌های مهم حافظه است. سعی کنید در محیطی مطالعه کنید که عوامل پرتی حواس مثل تلویزیون مزاحم تمرکزتان نشود.

2-با در نظر گرفتن ساعت‌های منظم برای مطالعه از باشتاب یادگرفتن اجتناب کنید.

یادگیری تدریجی و در چندجلسه پیاپی و منظم بازدهی بهتری دارد.

3 -اطلاعات مورد مطالعه را سازماندهی کنید.

سعی کنید مفاهیم و اصطلاحات مشابه را با هم گروه‌بندی کنید یا طرح کلی از یادداشت‌هایتان و آنچه خوانده‌اید داشته باشید تا به گروه‌بندی‌کردن مفاهیم مرتبط کمک کنید.

4 -از شیوه‌های حفظ‌کردن برای یادآوری اطلاعات استفاده کنید.

شیوه‌های حفظی تکنیکی هستند که اغلب توسط دانش‌آموزان برای کمک به یادآوری اطلاعات استفاده می‌شوند. این شیوه صرفا روشی برای یادآوری اطلاعات هستند. برای مثال، ممکن است اصطلاحی که نیاز دارید یادتان باشد، به یک مورد رایج که برایتان بسیار آشناست ارتباط دهید. بهترین روش‌های حفظی‌ آنهایی هستند که از تصویرسازی، شوخی یا ابتکار مثبت استفاده شده باشد.

5- اطلاعاتی که مطالعه می‌کنید تکرار کنید و آن را برای خودتان شرح دهید.

برای یادآوری اطلاعات نیاز دارید آنچه مطالعه می‌کنید در حافظه بلندمدت‌تان رمزگذاری کنید. یکی از سودمندترین روش‌های رمزگذاری مرور ذهنی مشروح است. یک نمونه از این روش وقتی است که بخواهید تعریف یک اصطلاح کلیدی را بخوانید، ابتدا تعریف آن اصطلاح را مطالعه کنید و سپس یک توصیف مفصل‌تر از آنچه آن اصطلاح معنی می‌دهد بخوانید. بعد از تکرار این فرآیند در چند دفعه، بهتر می‌توانید اطلاعاتی که خوانده‌اید به یاد بیاورید.

6 -اطلاعات جدید را به چیزهایی که قبلا می‌دانسته‌اید ارتباط دهید.

10 روش برای تقویت حافظهموقعی که اطلاعات ناآشنایی را مطالعه می‌کنید، زمانی را صرف این کنید که چگونه این اطلاعات به چیزهایی که در حال حاضر می‌دانید ارتباط دارد. با ایجاد روابط بین ایده‌های جدید و ایده‌های قبلی می‌توانید احتمال یادآوری اطلاعاتی که بتازگی آموخته‌اید، افزایش خیره‌کننده‌ای دهید.

7 -مفاهیم را تجسم کنید.

بسیاری از افراد معمولا از تصویرسازی اطلاعاتی که مطالعه می‌کنند سود می‌برند. به شکل‌ها، نمودارها و دیگر طرح‌ها در کتاب یا مقاله‌ای که مطالعه می‌کنید، توجه کنید. اگر مطلبی که می‌خوانید اشاره‌های تصویری که کمکتان کند، نداشته باشد، سعی کنید خودتان شکلی را بکشید. نمودارها یا شکل‌هایی را در حاشیه یادداشت‌تان ترسیم کنید یا از ماژیک‌های برجسته‌کننده در رنگ‌های مختلف استفاده کنید تا بتوانید ایده‌های مرتبط با هم را گروه‌بندی کنید.

8 -مفاهیم جدید را با شخص دیگری بیاموزید.

تحقیقات نشان داده‌اند که خواندن موارد مختلف با صدای بلند به طرز معناداری به یادسپردن آن مواد را افزایش می‌دهد. متخصصان علوم تربیتی و روان‌شناسان همچنین در یافته‌اند دانشجویانی که واقعامفاهیم جدید را به دیگران یاد می‌دهند فهم‌شان و یادآوری‌شان را افزایش می‌دهند. شما می‌توانید از این رویکرد با آموزش مفاهیم و اطلاعات جدید به یک دوست یا همکلاسی استفاده کنید.

9-بر اطلاعات دشوار توجه مضاعف داشته باشید.

10 روش برای تقویت حافظهآیا تا به حال ملاحظه کرده‌اید چگونه گاهی اوقات در آغاز یا پایان یک فصل، یادآوری اطلاعات ساده‌تر است؟ محققان دریافته‌اند که نوع اطلاعات می‌تواند در یادآوری آن نقش داشته باشد. هنگام مطالعه اطلاعات دشوار ‌می‌توانید با صرف زمان بیشتری برای تکرار اطلاعات بر آن غلبه کنید. راهکار دیگر دوباره سازماندهی کردن اطلاعات است؛ به صورتی که برای یادآوری ساده‌تر شود.

10- شیوه عادی مطالعه‌تان را تغییر دهید.

روش مهم دیگر برای افزایش یادآوری این است که گاهی اوقات شیوه مرسوم مطالعه‌تان را تغییر دهید. اگر به مطالعه در یک مکان خاص عادت کرده‌اید، سعی کنید به یک جای دیگر برای مطالعه بروید. اگر در غروب مطالعه می‌کنید، سعی کنید هر صبح چند دقیقه را صرف مرور اطلاعاتی کنید که شب قبل مطالعه کرده‌اید. با افزودن یک عنصر تازه به دوره‌های مطالعه‌تان می‌توانید سودمندی تلاش‌هایتان را افزایش دهید و به طرز معناداری یادآوری بلندمدت‌تان را ارتقا دهید.

 

منبع دریافت این مطلب : برترین ها

 


  
سرزمین تیزهوش ها :: مطالب و مقالات علمی و آموزشی :: مطالب آموزشی درسی

عوامل موثر بر تدریس خوب (قسمت هفتم)

بدون نظم و انضباط در کلاس ، معلم عملاً قادر به انجام هیچ کاری نیست . معلم باید نظم بخشیدن به کلاس درس را پیش نیاز تدریس بداند و همیشه پس از برقراری آرامش در کلاس ، تدریس را شروع کند . اگر معلم از قبل برنامه و آمادگی لازم را برای اداره ی کلاس و تدریس داشته باشد ، از بسیاری از دردسرها و مشکلات احتمالی کلاس و فشارهای روانی و عصبی ناشی از آن پیشگیری خواهد کرد .

 

 

نظم و انضباط

بدون نظم و انضباط در کلاس ، معلم عملاً قادر به انجام هیچ کاری نیست . معلم باید نظم بخشیدن به کلاس درس را پیش نیاز تدریس بداند و همیشه پس از برقراری آرامش در کلاس ، تدریس را شروع کند . اگر معلم از قبل برنامه و آمادگی لازم را برای اداره ی کلاس و تدریس داشته باشد ، از بسیاری از دردسرها و مشکلات احتمالی کلاس و فشارهای روانی و عصبی ناشی از آن پیشگیری خواهد کرد . مسلماً بسیاری از رفتار و اَعمال نامطلوب و شرارت دانش آموزان از آنجا ناشی می شود که آنها واقعاًنمی دانند در مقابل مشکلات چه باید بکنند و از اموری که باید انجام دهند ، آگاهی لازم را ندارند و یا اینکه در انجام فعالیتها و تکالیف خود ناتوان هستند . معلم می تواند با ارائه اطلاعات مناسب ، دانش آموزان را در جهت رفع موانع و مشکلات خود ،یاری نماید ، و توانایی هایشان را برای حل مشکلات و انجام تکالیف افزایش دهد ؛ همچنین معلم باید تلاش کند روشهای تنبیهی را بلافاصله پس از مشاهده ی عمل خلاف در کلاس به کار گیرد . تا دانش آموز خاطی به ارتباط بین عمل خود و نتیجه ی آن پی ببرد .

معمولاً برخی از مسائل مربوط به کنترل کلاس ، بطور غیرمنتظره و ناگهانی پیش می آیند که مستلزم راه حلهای ابتکاری و مدبرانه ای است . اگر معلم در این زمینه ها از تجارب و آگاهی لازم و کافی برخوردار نباشد ، بطور یقین واکنش و عکس العملهای او در برخورد با بی نظمی و آشوب های کلاسی ،بی اثر و یا مخرب خواهد بود ؛ بنابراین ، معلم باید با استفاده از تجارب و اطلاعات همکاران و با انجام مطالعات لازم در زمینه های روانشناسی و علوم تربیتی ، شیوه ها و راهکارهای برخورد با بی نظمی های کلاسی را از قبل پیش بینی و با آمادگی بیشتری در کلاس حاضر شود .

 

منبع دریافت این مطلب : اطلاعات

 


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ