دبیرستان استعداد های درخشان علامه امینی ناحیه 3 تبریز در سال تحصیلی 92-91 با پذیرش 91 نفر دانش آموز ، کار خود را آغاز نمود.
دبیرستان استعداد های درخشان علامه امینی ناحیه 3 تبریز در سال تحصیلی 92-91 با پذیرش 91 نفر دانش آموز ، کار خود را آغاز نمود.
شامل اهداف و برنامه ریزی های مشخص به شرح زیر است.
- برنامه ریزی و تلاش برای توسعه فرهنگ و سواد قرآنی و انس هرچه بیشتر متربیان با قرآن
- برنامه ریزی و تلاش برای تحکیم فضایل اخلاقی در بین متربیان باتاکید بر کرامت نفس ،حیاو عفت و مسئولیت پذیری
- برنامه ریزی و تلاش در جهت تحقق هرچه بهتر اهداف مصوب شورای عالی آموزش و پرورش برای دوره تحصیلی مربوط
- برنامه ریزی و تلاش برای ایجاد و تقویت روحیه نظم ،قانون پذیری، همکاری و تعاون در متربیان
- برنامه ریزی و تلاش برای توسعه شایستگی های علمی ،پژوهشی و فناوری متربیان و علاقمند نمودن آنان به تحقیق و پژوهش
-اجرای برنامه های آموزشی ـ پرورشی مصوب ( تدریس به موقع کلیه مواد درسی برنامه طبق جدول ساعت کارهفتگی و براساس بودجه بندی صورت گرفته و...)
امکانات دبیرستان استعدادهای درخشان علامه امینی تبریز
- نمازخانه
- آزمایشگاه فیزیک ، شیمی و زیست شناسی
- کارگاه کامپیوتر
- کلاس های هوشمند
- کلاس تکنولوژی آموزشی
- سالن ورزشی
- سالن کنفرانس
مرکز آموزشی شهید اژهای نام چند مدرسه? راهنمایی و دبیرستان است که در شهر اصفهان(ایران) اقع شده و از مراکز سمپاد(سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان)میباشد. محمد اژه ای برادر جواد اژه ای است که ریاست هیات امنای سمپاد را بر عهده دارد.
مرکز آموزشی شهید اژهای نام چند مدرسه? راهنمایی و دبیرستان است که در شهر اصفهان (ایران) واقع شده و از مراکز سمپاد (سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) میباشد. اولین شعبه از این مدارس در سال 1367 شمسی تاسیس شد.پس از آن در سال های پایانی دهه هشتاد و با تغییر مدیریت مرکز سمپاد، 1 مرکز راهنمایی و 2 مرکز دبیرستان دیگر تاسیس شدند.دانش آموزان این مدرسه عموما از موفق ترین شرکت کنندگان در کنکور و المپیادهای علمی ایران هستند.موسس شعبه اصلی محمد اژه ای است که در فاصله سال های 67 تا 82 و از سال 85تا 91 مدیریت مرکز دبیرستان را نیز به عهده داشته است. محمد اژه ای برادر جواد اژه ای است که ریاست هیات امنای سمپاد را بر عهده دارد.
دبیرستان شهید اژهای 1 دارای 21 کلاس (در رشتههای ریاضی فیزیک، تجربی وانسانی) است. مدرسه راهنمایی شهید اژهای در کنار این مرکز واقع شده.تمامی کلاس ها مجهز به تخته هوشمند می باشند.این مدرسه دارای اتاقی مجلل برای برگزاری جلسات نیز می باشد.همچنین از امکانات آن به وجود وسایل ورزشی وکتاب خانه بزرگ اشاره کرد.
منبع : دبیرستان شهید اژه ای اصفهان
دبیرستان فرزانگان تهران یکی از دبیرستان های سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) است. این دبیرستان یکی از واحدهای آموزشی دخترانه? شناخته شده و معتبر ایران است که هر ساله بسیاری از دانش آموختگان آن وارد دانشگاه های برتر ایران می شوند.
دبیرستان فرزانگان تهران یکی از دبیرستانهای سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) است. این دبیرستان یکی از واحدهای آموزشی دخترانه شناختهشده و معتبر ایران است که هر ساله بسیاری از دانشآموختگان آن وارد دانشگاههای برتر ایران میشوند. همچنین همه ساله دانشآموزانی از این دبیرستان در مسابقات علمی ملی و جهانی موفقیتهایی کسب میکنند. این واحد آموزشی فعالیت خود را از سال 1357 آغاز نموده و در 3 رشته تحصیلی دانش آموزان را پوشش می دهد.
دانش آموزان این مرکز در کنکورهای سراسری بیشترین قبولی را در رشته های علوم ریاضی، تجربی و هنر و علوم انسانی در سطح کشور کسب می نمایند.
این مرکز فعالیت های فوق برنامه خود را در رشته های المپیاد، پژوهش و فرهنگی در نظر گرفته است که دانش آموزان
از پایه اول با انتخاب رشته مورد علاقه خود تا پایان دوره دبیرستان ادامه می دهند.
دانش آموزان این مرکز هر سال در رشته های مختلف المپیاد داخلی و جهانی، جشنواره خوارزمی و رشته های مختلف فرهنگی موفق به کسب مدال ها و عنوان مختلف می گردند. همچنین در رشته های تربیت بدنی موفق به کسب رتبه هاو مدال های مختلف می شوند.
کلمات کلیدی : دبیرستان فرزانگان تهران | سمپاد
منبع : دبیرستان فرزانگان تهران
دبیرستان علامه حلی تهران قدیمیترین مرکز آموزشی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان یا به اختصار سمپاد در کشور است. این سازمان همه ساله از طریق آزمونی عمومی اقدام به پذیرش دانشآموز از پایههای اول راهنمایی و اول دبیرستان مینماید.
دبیرستان علامه حلی تهران قدیمیترین مرکز آموزشی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان یا به اختصار سمپاد در کشور است. این سازمان همه ساله از طریق آزمونی عمومی اقدام به پذیرش دانشآموز از پایههای اول راهنمایی و اول دبیرستان مینماید.تعداد مراکز این سازمان در سطح کشور تا کنون افزون بر 170 مرکز است.
این مدرسه شامل سه طبقه برای کلاس های درس و آزمایشگاههای گوناگون از جمله آزمایشگاه نورو ساینس است که برای تحقیقات حرفه ای در این زمینه با اختصاص سالیانه چهل میلیون تومان در این بخش استبنا شده و برای پایههای متفاوت است. کتاب خانه? این مدرسه از جمله بزرگترین کتاب خانههای مدرسهای کشور است.این کتاب خانه بیش از25000 جلد کتاب فارسی و انگلیسی دارد.
تعداد دانش آموزان مدرسه در سال تحصیلی 90-91 از 850 نفر بیشتر شدهاست.
این دبیرستان در چهار راه لشکر، خیابان غفاری، پشت بیمارستان روزبه قرار دارد و مکان آن سابقاً متعلق به بیمارستان روزبه بودهاست.
بخش عمدهای از معلمان و سایر کادر آموزشی این دبیرستان را فارغالتحصیلان آن تشکیل میدهند.
در سالهای گذشته تعدادی از دانشآموزان این دبیرستان موفقیتهایی در مسابقات علمی (مانند المپیادهای علمی کشوری یا جهانی) بهدست آوردند. این دبیرستان یکی از مراکز نخبهپرور دانش آموزی در سطح کشور است. موفقیتهای علمی و پژوهشی این دبیرستان بسیاری از دانشآموزان را مشتاق شرکت در آزمون های ورودی این دبیرستان کردهاست.
مدالهای کسب شده در المپیادهای علمی جهانی توسط این دبیرستان از180مدال فراتر رفتهاست.
کلمات کلیدی : دبیرستان علامه حلی | سمپاد
منبع : دبیرستان علامه حلی
به منظور پاسداری از میراث و هنر اسلامی و ملی و پیشنهاد سیاست ها، راهبردها و دستیابی به آخرین یافته ها و نوآوری ها و نیز ارتقای فرهنگ اسلامی برای مقابله با تهدیدات فرهنگ مهاجم، فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران تشکیل می شود.
به منظور پاسداری از میراث و هنر اسلامی و ملی و پیشنهاد سیاست ها، راهبردها و دستیابی به آخرین یافته ها و نوآوری ها و نیز ارتقای فرهنگ اسلامی برای مقابله با تهدیدات فرهنگ مهاجم، فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران تشکیل می شود.
فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، با مصوبه جلسه 439ام شورای عالی انقلاب فرهنگی در اسفند سال 1377 تشکیل گردید محمدعلی معلم دامغانی ریاست فرهنگستان هنر را به عهده دارد. فرهنگستان هنر موسسهای است با شخصیت حقوقی مستقل که به نهاد ریاست جمهوری وابستهاست.
فرهنگستان هنر به منظور پاسداری از میراث فرهنگی و هنری اسلامی و ملی و پیشنهاد سیاستها، راهبردها و دستیابی به آخرین یافتهها و نوآوریها و نیز ارتقای فرهنگ اسلامیبرای مقابله با تهدیدهای فرهنگ مهاجم شکل گرفت.
منبع : فرهنگستان هنر
نیازهای آموزشی در فضای آموزشی کشور (معلمین، دانش آموزان و مدارس و خانواده ها) اغلب ناشی از تغییراتی است که در نحوه آموزش پدید آمده است. آموزش و پرورش ایران نیز مانند سایر نقاط جهان به سمت استفاده بیشتر از محیط دیجیتالی و تعامل بیشتر دانش آموزان با موضوع درس و یادگیری میرود.
نیازهای آموزشی در فضای آموزشی کشور ( معلمین، دانش آموزان و مدارس و خانواده ها) اغلب ناشی از تغییراتی است که در نحوه آموزش پدید آمده است. آموزش و پرورش ایران نیز مانند سایر نقاط جهان به سمت استفاده بیشتر از محیط دیجیتالی و تعامل بیشتر دانش آموزان با موضوعدرس و یادگیری میرود. تدریس به روش تعاملی، به آزمایشگاه، وسایل و تجربیات دست اول نیاز دارد که هنوز به طور یکسان و عادلانه در تمام نقاط ایران گسترش نیافته است. در عین حال گسترش اینترنت در مدارس ایران سریعتر و راحت تر از این موارد بوده است. مدرسه اینترنتیمیکوشد تا این فاصله را با آزمایش ها و تجربه های اینترنتی و نرم افزارهای آموزشی پر کند.
یک نیاز دیگر دانش آموزان ما دسترسی به مطالب عمیق تر و با بسط بیشتر است. آنها نیاز دارند تا دانسته هایشان در حیطه های مختلف را با هم پیوند بدهند و زمینه ارتباط اجزای آنها با هم را درک کنند. فرصت این کار به دلیل محدود بودن ساعات درسی و عدم دسترسی به منابع کتاب خانه ای به سادگی فراهم نمی شود. حتی گاهی نمی تواند میزان اهمیت و کارایی این مطالب را در رابطه با کارش دریابد. ما امیدواریم که سایت مدرسه اینترنتی با مقاله ها و مطالب علمی این خلا را پر کند. یکی از راه های افزایش بهره وری در آموزش، آموزش در کنار بازی و سرگرمی است که تلاش بخش بازیهای آموزشی در همین راستا بوده است.
به رغم تلاشهای بی وقفه دست اندرکاران آموزش و پرورش، هنوز سرانه معلم به دانش آموز در ایران کم است. به همین دلیل طبیعی است که خیلی دانش آموزان پاسخ مناسبی از سوالات و کنجکاویهای خود در کلاس نمی یابد. اما مدرسه اینترنتی با متخصصان و مشاوران خود و نیز با برگزاری دوره های مجازی سعی می کند آتش شوق و کنجکاوی نسبت به علم را در دل بچه ها روشن نگه دارد.
معلم های ایرانی در کنار دانش آموزان نیاز به دسترسی به منابع مناسب و روزآمد دارند. با این حال اکثر آنها یا به زبان انگلیسی آشنایی کافی ندارند و یا در مطابقت دادن مطالب روی وب ( مثلا طرح درس ها و یا دانش افزایی در زمینه روش های تدریس و ...) با محتوا و برنامه آموزشی ایران مشکل دارند. حل این مشکل هم یکی دیگر از اهداف مدرسه اینترنتی است.
رویکرد جستجو محور به یادگیری دانش در سالهای اخیر توجه بسیاری از مدارس ایران را به خود جلب کرده است. مدرسه اینترنتی با استفاده از کارآزموده ترین معلمها در این حیطه نیز با اجرای طرح پروژه های دانش آموزی به تولید محتوا و مشاوره می پردازد. امروزه حتی در نقاط دور دست ایران هم می توان به رایگان از این خدمت استفاده کرد.
عدم وجود منبع اطلاعرسانی متمرکز در زمینه اخبار آموزشی موجب سردرگمی دانش آموزان، معلمین و حتی والدین آنها می گردد. دو بخش اخبار آموزشیو کنکور در جهت رفع این مشکل ایجاد شده اند.
در مسیر تعلیم و تربیت در سیستم های آموزشی بسیار دیده می شود که پرداختن به مسئله تعلیم موجب غافل شدن از مقوله ی مهم تربیت شده و عملاً بخش پرورش دانش آموزان از حوزه آموزش جدا و به فراموشی سپرده شده است. تلاش بخش فعالیت های پرورشی ارائه راهکارهایی برای پر نمودن این خلا در سیستم آموزش و پرورش ایران است.
مدرسه اینترنتی برای رسیدن به این هدفها از مطالب و محتواهایی به اشکال گوناگون استفاده می کند. تنوع این اشکال و خدمات به خوبی پاسخ گوی نیاز دنیای در حال تغییر ماست!
منبع : تبیان
انجمن ریاضی ایران در فروردین سال 1349، همزمان با برگزاری دومین کنفرانس ریاضی کشور در دانشگاه صنعتی شریف، با هدف بسط و توسعه? ریاضی در کشور تأسیس شد. اولین منشی (رئیس) این انجمن دکتر مهدی بهزاد بود. ریاست فعلی انجمن بر عهده? دکتر محمد علی دهقان میباشد. انجمن ریاضی ایران اولین و پرسابقهترین انجمن علمی ایران می باشد که امسال نیز عنوان بهترین انجمن علمی ایران را کسب نمود. این انجمن با انجمنهای ریاضی ایالات متحده وفرانسه در همکاری میباشد.
در فروردینماه سال 1349 اولین کنفرانس ریاضى ایران با شرکت حدود صد نفر از اعضاى هیات هاى علمى ریاضى دانشگاه ها و موسسات آموزش عالى و دبیران سرشناس ریاضى، در دانشگاه شیراز برگزار شد. در این گردهمایى پیشنهاد تاسیس انجمن ریاضى ایران به اتفاق آراء مورد تایید قرار گرفت.
در فروردینماه سال 1350 همزمان با برگزارى دومین کنفرانس ریاضى کشور در دانشگاه صنعتى شریف، هیات موسسان با تصویب اساسنامه و انتخاب 6 نفر به عنوان اعضاى شوراى اجرایى، تشکیل انجمن ریاضى ایران را اعلام کرد. شوراى اجرایى در اولین جلسه خود در تاریخ 24 فروردین 1350 آقاى دکتر مهدى بهزاد را به سمت منشى (رئیس) انجمن انتخاب و وى را مامور شکلبندى سازمانى و به ثبت رساندن انجمن کرد و با تلاش ایشان انجمن در همان سال تحت شماره 1258 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتى به مدت نامحدود و با هدف بسط و توسعه ریاضى در ایران، ثبت شد. استقبال ریاضیدانان کشور از تاسیس انجمن چنان بود که در مدت کوتاهى اکثریت قریب به اتفاق اعضاى هیاتهاى علمى ریاضىدانشگاهها و موسسات آموزش عالى کشور به عضویت انجمن درآمدند. بعد از آن انجمن توانسته است با گسترش دامنه فعالیتهاى خود و در جهت نیل به اهداف تعیین شده قدمهایى بردارد.
منبع : انجمن ریاضی ایران