سومین همایش ملی دانش آموزان پژوهشگر روز 15 بهمن در پردیس فنی دانشگاه تهران با حضور مدیران آموزش و پرورش مناطق شهر تهران برگزار می شود.
به گزارش تیزلند، حمیدرضا رضایی دبیر سومین همایش ملی دانشآموزان پژوهشگر،این همایش فرآیندی بوده و به شکل یک روزه نیست، افزود: این همایش حدود 6 ماه را در بر میگیرد و در 3 فاز برگزار میشود.
رضایی یاد آورشد: فاز اول این همایش در 15 بهمن برگزار میشود و همایش یک روزهای برگزار خواهد شد؛ دانشآموزان پژوهشگر جمع میشوند و با الفبای پژوهش و نمونه پژوهشهای موفق آشنا خواهند شد.
دبیر سومین همایش ملی دانشآموزان پژوهشگر تصریح کرد: فاز دوم همایش در نیمه اول اردیبهشت 95 برگزار میشود که شامل چکیدههای مبسوط دانشآموزان پژوهشگر است که در اینجا داوری اولیه شده و برگزیدگان معرفی میشوند.
وی با بیان اینکه در تیرماه نیز دانشآموزان محصولات خود را ارائه میدهند و به سمت اجرایی کردن آن میروند، گفت: تفاوت ما با فعالیتهای دیگری که در این حوزه انجام میشود، ارتباط سیستماتیک دانشگاه با آموزش و پرورش است؛ چرا که داوران ما اساتید و اعضای انجمنهای علمی دانشگاه هستند.
رضایی خاطرنشان کرد: دومین تفاوت نیز این است که ما نگاه مقطعی به این موضوع نداریم که فقط یک روز جشنوارهای برگزار شود بلکه نگاه ما تربیتی است.
جهت دریافت اطلاعات نحوه ثبت نام سومین همایش ملی دانش آموزان پژوهشگر اینجا کلیک کنید
منبع : پیشگامان عرصه پژوهش
وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران از اضافه شدن درس مهارت زندگی به برنامه درسی پایه دهم خبرداد.
به گزارش تیزلند، به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ، علی اصغر فانی در حاشیه دیدار با سید احمد اشرفی مشاور ارشد وزیر معارف افغانستان در جمع خبرنگاران اظهارکرد : آموزش و پرورش همیشه همکاری خوبی با وزارت بهداشت داشته است و این همکاری و هماهنگی در دولت تدبیر و امید بیشتر شده است .
وی تصریح کرد : دولت یازدهم اهمیت ویژه ای برای آموزش و پرورش قائل است و در بودجه سال 95، بودجه این وزارتخانه را 21 درصد افزایش داده درحالی که برای دیگر وزارتخانه ها در لایحه بودجه 14 درصد رشد در نظر گرفته شده است.
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگاران که چرا مدرسه ایران در عربستان تعطیل شده است خاطرنشان کرد: این مدرسه در داخل سفارتخانه جمهوری ایران در عربستان بوده و به دلیل اینکه دانش آموزان آن خانواده مسئولان سفارتخانه ایران در عربستان بوده اند این مدرسه تعطیل شده و کارکنان آن نیز به ایران آمده اند و مسئله خاصی در تعطیلی آن وجود نداشته است .
عضو کابینه دولت تدبیر و امید با اشاره به جلسه اخیر شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد: همانطور که می دانید از سال تحصیلی آینده پایه دهم بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد متوسطه دوم می شوند به همین دلیل در حال برنامه ریزی و تصویب رشته های جدید درشورای عالی آموزش و پرورش هستیم و مهمترین درسی که به این مجموعه اضافه شده است با توجه به خلا های موجود درس مهارت زندگی است .
منبع : آموزش و پرورش
پنجمین نمایشگاه بازی و اسباب بازی از 12 تا 16بهمن ماه با حضور شرکت های تولیدکننده و خدماتی بازی و اسباب بازی ایرانی برگزار می شود.
به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری ایسنا ، در این نمایشگاه قرار است صد ها نوع اسباب بازی طراحی و تولید شده ایرانی و همچنین بازی های بومی مناطق مختلف کشور عرضه و به نمایش مخاطبان بویژه کودکان و خانواده ها گذاشته شود.
همچنین انواع اسباب بازی های فکری، هوشی، آموزشی، وسایل بازی همچون اسکوتر، اسکیت، اسباببازیهای الکتریکی، ربات ها، چرتکه ها، انواع پازل ها، انواع بازی های مکعبی سه بعدی، وسایل بازی رنگ شناسی، خمیر بازی، بازی های آموزشی، انواع اسباببازی پلاسکویی، انواع اسباب بازی های پسرانه انواع ماشین و کامیون ، سه چرخه، رالی اسپرت و انواع عروسک ها، ماشین و کامیون، سه چرخه و ... ارائه و در معرض دید علاقمندان بویژه کودکان و والدین قرار خواهد گرفت.
در این نمایشگاه که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار میشود، صرفا اسباب بازی و تولیداتی که متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی طراحی و تولید شده و برای رشد و شکوفائی کودکان مفید است، عرضه می شود.
مقوله اسباب بازی و سرگرمی که از دیرباز یکی از جذاب ترین دغدغههای جامعه بشری بوده ، امروزه با پیشرفت تکنولوژی، تغییرات فرهنگی و نوع زندگی، تبدیل به ابزاری قدرتمند و جذاب برای نیل به اهداف مشخص برخی شرکت ها و کمپانی ها شده است و این شرکتها نسبت به طراحی و تولید انواع اسباب بازی متناسب با فرهنگ و برنامه بازار مخاطب اقدام میکنند لذا انتخاب درست و بهینه اسباب بازی برای کودکان و نوجوانان، مطلبی بسیار مهمی است که باید به خوبی مورد توجه قرار گیرد و در این بین انتخاب اسباب بازی ایرانی که متناسب با فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی طراحی و تولید شده نقش مهمی در رشد فرزندان این سرزمین خواهد داشت.
منبع : خبرگزاری ایسنا
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان ، از برگزاری آزمون های پیشرفت تحصیلی مدارس استعدادهای درخشان سراسر کشور با حضور 94 هزار نفر در پنجم بهمن ماه خبرداد.
به گزارش تیزلند، به نقل از مرکز اطلاع رسانی وروابط عمومی وزارت آموزش وپرورش ، حسین شجاعی اظهارکرد: با توجه به سیاستهای آموزش و پرورش اظهارکرد : برگزاری آزمونهای پیشرفت تحصیلی و ماهیّت علمی،آموزشی و تاثیر این آزمونها در جهت ارتقاء سطح آموزش معلّمان و دانشآموزان و اطّلاع ازجایگاه آموزشی و علمی خود در مقایسه با دیگر مدارس استعدادهای درخشان در سطح کشور اجرا می شود.
وی افزود: به منظور ارزیابی از میزان اثربخش بودن فرایند آموزش و میزان تحقّق اهداف قصدشده برای برنامههای درسی و کیفیتبخشی به برنامههایعلمی- آموزشی، مرحله اوّل"آزمون پیشرفت تحصیلی" مدارس استعدادهای درخشان به صورت هماهنگ کشوری برای پایههای هفتم،هشتم و نهم دوره اوّل متوسطه و همچنین پایههای دوّم رشتههای علوم تجربی، ریاضی و فیزیک و علوم انسانی طراحی شد.
شجاعی ادامه داد: سوالات این آزمون با بهرهگیری از نظرات دبیران مجرّب استانها به صورت چهارگزینهای و از محتوای کتابهای درسی رسمی طرّاحی شده است. تصحیح پاسخنامهها و همچنین تجزیه و تحلیل نتایج آزمون در سطوح مدرسه ای، منطقه ای، استانی وکشوری به منظور استفاده از نتایج آن دربرنامهریزی های سال تحصیلی جاری و سال 96-1395به صورت متمرکز در مرکز ملّی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان انجام خواهد شد.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان خاطرنشان کرد: نتایج آزمون وکارنامههای دانش آموزان نیزبزودی جهت اعلام به مدارس و دانش آموزان از طریق سامانه سناددر اختیار دانش آموزان وبرنامهریزان قرار خواهد گرفت .
منبع : آموزش و پرورش
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش از تصویب شاخه ها و رشته های تحصیلی دوره متوسطه دوم برای سال تحصیلی 94-95 خبر داد.
به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری تسنیم،مهدی نوید ادهم با اشاره به برگزاری 922 جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با حضور وزیر اظهار داشت: در ابتدای این جلسه یکی از اعضای شورا در رابطه با اهمیت و ضرورت فعالیتهای تربیتبدنی در دوره ابتدایی و برخی از تنگناها و مشکلات این حوزه تذکراتی را ارائه کرد و پس از ان شورای عالی وارد دستور کار خود شد.
وی افزود: در این جلسه شاخهها و رشتههای دوره متوسطه دوم مورد بررسی و تصویب قرار گرفت که بر این اساس جدول برنامه دستی دوره متوسطه دوم یعنی پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم بررسی و تصویب شد.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: بر اساس اسناد تحولی از جمله تحول بنیادین و برنامه درسی ملی دانشآموزان در پایه نهم باید انتخاب رشته و شاخه کنند و بر همین اساس به شاخه نظری، فنی حرفهای و کار دانش مورد تصویب شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفت که هر کدام از این شاخهها دارای رشتههایی هستند.
نوید ادهم ادامه داد: در شاخه نظری شاهد رشتههای علوم تجربی، علوم ریاضی، علوم انسانی و علوم معارف اسلامی هستیم و در شاخههای فنی و حرفهای و کاردانش بر ضرورت کاهش تعداد رشتهها و گرایش به سمت آموزشهای عمومی و مهارتی تاکید شد.
منبع : خبرگزاری تسنیم
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به تصویب برنامه درسی جدید برای دانش آموزان شاخه نظری، گفت: براین اساس دانش آموزان شاخه نظری 35 ساعت در هفته به مدرسه می آیند و محتوا و عناوین دروس براساس مفاد سند تحول تغییرات اساسی کرد.
به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری تسنیم ، مهدی نوید ادهم با اشاره به تغییر جدول برنامه درسی شاخه نظری در دوره متوسطه دوم، اظهار داشت: در جلسه اخیر شورای عالی آموزش و پرورش جدول برنامه درسی رشته علوم تجربی بررسی و تصویب شد.
وی افزود: براساس این جدول دانشآموزان در شاخه نظری 35 ساعت در هفته به مدرسه میآیند و هر زنگ درسی آنها 50 دقیقه خواهد بود.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: عناوین و محتوای دروس شاخه نظری براساس مفاد سند تحول بنیادین تغییرات اساسی پیدا کرد به دلیل آنکه براساس این اسناد هدف آموزش و پرورش در این دوره تحصیلی صرفاً آمادهکردن دانشآموزان برای ورود به دانشگاه و ورود به بازار کار نیست بلکه هدف آمادهکردن دانشآموزان برای کسب شایستگیهای لازم جهت زندگی، مهارتهای فردی و اجتماعی است.
نوید ادهم تصریح کرد: براساس این تغییر برخی از عناوین مانند آموزش ریاضی، فیزیک، شیمی و زیستشناسی ثابت ماند و ساعات برخی دروس مانند آموزش زبان و ادبیات فارسی، زبانهای خارجی و تربیت بدنی تغییر کرد به عنوان مثال در رشته تجربی دانشآموزان در هفته 4 ساعت درس زبان و ادبیات فارسی خواهند داشت.
وی بیان کرد: برخی دروس جدید دیگر نیز به شاخه نظری اضافه شده است. به عنوان مثال میتوان به خوشه آموزش مهارتهای زندگی اشاره کرد که تمام دانشآموزان رشته تجربی باید درس مدیریت خانواده یا تفکر و سواد رایانهای و یا درس هنر را طی کنند.
منبع : خبرگزاری تسنیم
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش از تصویب برنامه آموزشی پذیرفته شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد.
به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری فارس، محمدحسین سلیمی جهرمی رئیس مرکز برنامهریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در خصوص آخرین جزئیات از وضعیت پذیرفتهشدگان آزمون استخدامی این وزارتخانه اظهار داشت: جلسهای اخیراً در خصوص موارد مرتبط با دوره آموزشی پذیرفتهشدگان آزمون استخدامی برگزار شد و در آن جلسه، برنامه آموزشی آنها تصویب شد؛ البته برنامه آموزشی دانشگاه فرهنگیان تصویب شده بود و برنامه آموزشی دانشگاه شهید رجایی برای گروه فنی و حرفهای نیز به تصویب رسید.
وی با بیان اینکه روش اجرای برنامه آموزشی پذیرفتهشدگان آزمون استخدامی در سالجاری هم مصوب شده است، گفت: در خصوص هزینه هم یک برآوردی شده است که بخشی از هزینه دوره آموزشی را داوطب و بخشی را آموزش و پرورش متقبل میشود.
سلیمی جهرمی با تاکید بر اینکه در اطلاعیه اولیه آموزش و پرورش در خصوص آزمون استخدامی، موضوع اخذ هزینه دوره آموزشی از پذیرفتهشدگان به صراحت اعلام شده بود، افزود: هزینه آموزش هر میزانی که باشد، 40 درصد را آموزش و پرورش و 60 درصد را داوطلب پرداخت میکند.
منبع : خبرگزاری فارس