با صدور بخش نامه ای از سوی دکتر حسین شجاعی، رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان، ضوابط ورود دانش آموزان پایه نهم مدارس استعدادهای درخشان به پایه دهم این مدارس در سال تحصیلی 96-1395 اعلام شد.
سلام بچه ها.مجتبی طالب ( آقای مشاور )هستم.خوبید؟همه چی روبراه؟همه چی ارومه؟??????
براتون یک سری خبر درباره نحوه ورود به مدارس تیزهوشان در سال تحصیلی 95-96 دارم.این خبر مربوط به شرایط ورود بچه هایی که در سال تحصیلی 94-95 در سال نهم مدارس تیزهوشان دوره متوسط اول (راهنمایی) درس می خوندن.(هنوز بخشنامه مربوط به بچه های مدارس عادی که می خوان وارد مدارس تیزهوشان بشن ابلاغ نشده،مطمئین باشید که به محض اومدن اون بخشنامه بهتون خبر می دم)
- بچه هایی که در مدارس تیزهوشان متوسطه اول (راهنمایی )درس می خوندن برای اینکه بدون آزمون ورودی برن متوسطه دوم(دبیرستان)؛ باید معدل کل سالانه پایه هشتم و نهم شون در خرداد 17 و بالاتر باشه .
- حالا اگر کسی در یکی از پایه های هشتم یا نهم معدل کل سالانه اش در خرداد بین 16 تا 99/16 بشه چه کار می کنه؟این دانش آموز درخواستی میده و این درخواست باید اول در شورای معلمین مدرسه تایید بشه ،بعد شورای مدرسه محل تحصیل فعلی هم تصویبش کنه تا بتونه از اداره استعدادهای درخشان استانش مجوز ثبت نام در دوره متوسطه دوم(دبیرستان)رو بگیره .برای اینکه این مجوز صادر بشه چند تا شرط لازمه مثلا :عدم کسب معدل بدلیل داشتن بیماری های خاص یا مشکلات خانوادگی،استعداد های ویژه ای که دانش آموز داره ،سوابق برجسته فعالیتهای علمی،پژوهش و فرهنگی دانش آموز.اگر دانش آموزی نتونه این مجوز رو بگیره باید مانند سایر دانش آموزان مدارس عادی در آزمون ورودی شرکت کنه.
- اگر دانش آموزی کلا در هر دو پایه هشتم و نهم معدل کل سالانه ش در خرداد زیر هفده باشه؛ حتما و باید در آزمون ورودی شرکت کنه.
- نکته مهم اینه که مدارس نباید اسامی دانش آموزایی که حد نصاب رو نمیارن اعلام کنن و این اسامی محرمانه است و فقط به دانش آموز و خانوادش اعلام می شه.
کلمات کلیدی: شرایط ورود به مدارس تیزهوشان | شرایط ورود به دبیرستان تیزهوشان | شرایط ورود به مدرسه تیزهوشان | شرایط ورود به دبیرستان های تیزهوشان | آزمون ورودی دبیرستان تیزهوشان | آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان | ازمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان | ازمون ورودی دبیرستان استعدادهای درخشان | چگونه در تیزهوشان شرکت کنیم | تیزهوشان پایه نهم | تیزهوشان پایه ی نهم | شرایط قبولی در تیز هوشان | شرایط و ضوابط ورود به مدارس تیزهوشان در سال تحصیلی 95-96
منبع : سرزمین تیزهوش ها
آقای مشاور مطالبی قصد دارد در مورد تغذیه و نحوه غذا خوردن با شما صحبت کند
سلام بچه ها.مجتبی طالب (آقای مشاور )هستم.خوبید؟همه چی روبراه؟همه چی آرومه؟??????
امیدوارم مطلب خواب به دردتون خورده باشه و کمکتون کرده باشه.
بریم سراغ مطلب بعدی در مورد تغذیه و نحوه غذا خوردن و اینکه چی بخوریم.لازمه بگم من در تهیه این مطلب از چند نفر از دوستانم که مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بودن کمک گرفتم.
شما درطول روز حداقل باید پنج وعده غذایی داشته باشید.
صبحانه
میان وعده روز
ناهار
عصرانه
و شام
این پنج وعده باید باشه تا بدن و مغز شما هیچ زمانی در طول روز خالی از انرژی و مواد قندی نشه.
صبحانه :
وعده ی صبحانه یکی از مهمترین و اصلی ترین وعده های غذاییه،و باید حتما خورده بشه تا شما انرژی روزانه تون کم نشه.خیلی از بچه ها شام دیر میخورن و این باعث می شه که صبح ها میلی به خوردن صبحانه نداشته باشن.بهتره وعده صبحانتون با مواد غذایی طبیعی باشه.مثله پنیر،شیر،عسل و ...
برای میان وعده روز یه میوه فصل به همراه یک ساندویچ نونو پنیر خیلی خوب و مغذیه.سعی کنید بیسکوئیتها،مواد غذایی صنعتی و .. رو از داخل کیف و کمدتون بندازید بیرون.در بین بیسکوئیتها مدلهایی که دارای سبوس باشه بهترین انتخابن.
ناهار:
وعده ای که می تونید حجمش رو به نسبت سایر وعده ها بیشتر در نظر بگیرید.البته نه انقدر بیشتر که نتونید از پای سفره بلند شید.
بعد از صرف ناهار به هیچ عنوان چای نخورید،سریع دراز نکشید و سعی کنید حدود پنج دقیقه در منزل راه رفته یا بایستید.
عصرانه:
برا ی عصرانه میوه،بیسکوئیت سبوس دار،خرما ،شیر و مغز هایی مثل بادام و گردو می تونه انرژی عصر تا شبتون رو تامین کنه.
شام:
شام وعده ای که نمی شه نخورد ولی باید در خوردنش دقت کرد.از مصرف برنج ،ماکارونی و .. در وعده شام تا جایی که می تونید دوری کنید.بهتره غذاهای سرخ کردنی هم کمتر مصرف کنید.سالادها بهترین انتخاب برای وعده شام هستن،سالاد کاهو ،کلم و .. که با سسهای خانگی که از ماست و سرکه سیب یا آبلیمو درست شده انتخاب خوبی برای وعده شام هستن .
با این شیوه غذایی شما هم در طول روز گرسنه نخواهید شد و هم از اضافه وزن ،چاقی و ..دور می شیدو بدنتون سالم می مونه،از قدیم هم گفتن که عقل سالم در بدن سالمه.
هر جایی در طول روز احساس افت فشار یا گرسنگی کردید می تونید از خرما،کشکمش و .. استفاده کنید.
آب:
حتما در طول روز 8 تا 10 لیوان آب مصرف کنید.پیشنهاد ویژه من مصرف دو لیوان آب تقریبا ولرم هنگام ناشتا و بعد از بیدار شدنو زدن مسواکه.
کلمات کلیدی: تغذیه سالم | تغذیه دانش آموزان | مشاوره تغذیه و رژیم درمانی | مشاوره تغذیه | میان وعده برای کودکان | میان وعده کودکان
منبع : سرزمین تیزهوش ها
یک انسان عادی در طول شبانه روز نیاز به 7 تا 8 ساعت خواب شبانه داره،کمتر ازاین مقدار باعث افت توانایی جسمی و ذهنیش می شه و بیشتر از اون هم باعث بروز بیماریها و مشکلات اجتماعی و روانی در زندگی فرد میشه.
سلام بچه ها.مجتبی طالب (آقای مشاورمجتبی طالب )هستم.خوبید؟همه چی روبراه؟همه چی ارومه؟
خواب
برای خواب شبانه هیچ جایگزینی وجود نداره و خواب شبانه است که خستگی شمارو بر طرف می کنه،مطالبی که یاد گرفتید در زمان خواب شبانه در مغز طبقه بندی می شه و مغز به نوعی در خواب شبانه خودشو از اطلاعات زاید پاکسازی می کنه.
چه ساعتی باید بخوابیم؟ده ،یازده یا ....؟زمان خوابیدن شما با توجه به زمانی که بیدار می شید محاسبه می شه،مثلا اگر شما باید ساعت هفت و نیم سوار سرویس بشید معمولا برای صرف صبحانه ،و انجام کارهای روزتون نیم ساعت وقت می خواید که می شه ساعت هفت،حالا کسی که باید ساعت هفت بیدار بشه ساعت خوابش می شه یازده یا دوازده شب.کسی که مسیرش دوره یا خودش می ره و مثلا ساعت هفت از خونه می زنه بیرون و ساعت شش بیدار می شه ساعت خوابش می شه ده یا یازده شب.
فرمول محاسبه ساعتی که باید به رختخواب رفت:
(7 یا 8) – زمان بیداری = ساعت خواب شبانه
خواب بعد از ظهر : خواب زیاد بعد از ظهر معمولا به کاهش مقدار خواب شب و بی کیفیت شدن این خواب منجر می شه،و همونطور که گفتم هیچوقت جایگزین خواب شبانه نمیشه.
بعضی از بچه ها بدلیل بهم خوردن ریتم خوابشون شبها دیر می خوابن و چون صبحها زود بیدار می شن بعد از ظهرها خسته ان و نیاز شدیدی به خواب بعد از ظهر در خودشون احساس می کنن.
بهتره به مرور و در عرض چند هفته مقدار خواب شبانتون رو بیشتر و زمان خواب بعد از ظهر رو به حدود سی تا چهل دقیقه برسونید.بطوریکه بعد از ظهرها فقط یه چرت کوتاه بزنید.یه راهکار برای اینکه خواب بعد از ظهرتون کم بشه اینه که اصلا از متکا،تخت ،روانداز و ... استفاده نکنید.بهتره دستتون رو بذارید زیر سرتون و جلوی تلویزیون روشن بخوابید تا مدت زمان خوابتون کم بشه.رسیدن به این روند کمی سخت وزمانبره و لی ممکنه و شدنی.
روزهای تعطیل چقدر بخوابم؟: روزهای تعطیل حداکثر یک ساعت دیرتر بخوابید و یک ساعت دیرتر از خواب بیدار شید.قرار نیست جمعه ها تا ساعتت ده یا یازده صبح خوابید.اگر همیشه هفت صبح بیدار می شید مجازید که این روزها هشت بیدار شید ولی دیرتر نه.
ادامه دارد...
کلمات کلیدی :مشاوره تحصیلی پایه نهم | رمز موفقیت تحصیلی | مشاوره تحصیلی | موفقیت در امتحانات
منبع : سرزمین تیزهوش ها
وقتی می گم آداب دانش آموزی قراره درباره ریتم و نوع زندگی یک دانش آموز حرف بزنم، چیزی که باعث بشه برنامه و روش زندگی اون تفاوت فاحشی با یک کارمند، ورزشکار، کاسب و ... داشته باشه.
دانش آموز بودن یک نقش نامیده می شه، هر نقشی برای خودش وظایفی داره.
یه مثال خوشمزه بزنم برات: مادر بودن یک نقشه، و از وظایفش تهیه غذا برای بچه هاس، فک کن ظهر میای خونه و می بینی غذایی نیست، از مادرت می پرسی غذا چی شد؟ اونم میگه خرید بودم و نتونستم غذا درست کنم، خودت یه چیز ی بخور. ممکنه ناراحت بشی ولی به روی خودت نمیاری حالا فکر کن این عمل چند بار دیگه تکرار بشه، حتما اعتراض می کنی، چون یکی از کارای مادرت رو این میدونی که غذا درست کنه بعد بره خرید.
نقش دانش آموزی هم همینه شما وظایفی داری که باید اونا رو انجام بدی و بعد به کارهای دیگه ت برسی.
نقش دانش آموزی تو تموم قسمتای زندگیت خودشو نشون می ده یادمه قدیما تو آرایشگاه های مردونه مدل مویی بود به نام دانش آموزی یعنی تا این حد.
من آداب دانش آموزی رو در چند بخش تقسیم می کنم و دونه دونه باهات دربارشون صحبت می کنم.
اول: خواب و بیداری
دوم: تغذیه
سوم: ساعات حضور در مردسه
چهارم: ساعات حضور در خونه
ادامه دارد ...
کلمات کلیدی: مشاوره تحصیلی پایه نهم | موفقیت تحصیلی | مشاوره تحصیلی | نوع زندگی یک دانش آموز
منبع : سرزمین تیزهوش ها
خیلی از بچه ها علاقه زیادی دارن که خوب درس بخونن و نمرات خوبی بگیرن اما نمی تونن بین درس خوندن و سایر فعالیتهاشون تعادل و ارتباط برقرار کنن. من اینجا راهی رو نشونتون میدم که می تونه کمکتون کنه
سلام بچه ها.مجتبی طالب هستم.خوشحالم که دوباره فرصتی پیش اومد که بتونم با شما باشم.
وقتی بعضی از بچه ها با من صحبت می کنن متوجه یک سردرگمی و گیجی در برنامه روزانشون می شم.خیلی از بچه ها علاقه زیادی دارن که خوب درس بخونن و نمرات خوبی بگیرن اما نمی تونن بین درس خوندن و سایر فعالیتهاشون تعادل و ارتباط برقرار کنن.
این عدم تعادل باعث می شه که بین بچه ها و خانواده تنش بوجود بیاد و از همه مهم تر اعتماد به نفس خود بچه ها کم بشه.
پرهان دانش آموز سال نهم می گفت:من خیلی دوس دارم درس بخونم تا نمراتم خوب بشه ولی وقتی می رسم خونه نمی دونم چی بخونم؟از کجا بخونم؟چقدر بخونم؟کدوم کتاب کمک درسی رو استفاده کنم؟ و...
اگه خیلی درس بخونم از کارای دیگم مثه بازی کامپیوتری،بیرون رفتن ،باشگاه و ... باید بزنم ،اگه به اون کارا برسم نمی تونم درس بخونم،همیشه پدر و مادرم از ساعتای درس خوندنم ناراضی ان و ...
مسئله پرهام مشکل تعداد زیادی از بچه هاس ،من اینجا راهی رو نشونتون میدم که می تونه کمکتون کنه
فقط قبلش باید چن تا نکته رو بهتون بگم :
هر برنامه و راهی که به شما گفته می شه رو باید اول انجام بدی و سختی انجام دادنش رو بپذیری تا ازش جواب بگیری.
این برنامه(و هر برنامه دیگه ای ) رو یک ماه انجام بده اگر تغییری که دلخواهت نیست رو ندیدی سراغ برنامه دیگه برو.البته فراموش نکن رشدی که در ماه اول نظر می گیری عدد بالایی نیست،گاهی پنح درصد تغییر هم عالیه.
خودت مراقب خودت باش و نذار از اجرای برنامه تخطی رخ بده.
هر جا سوال داشتید از طریق ایمیل و تلگرام می تونی با من مطرحش کنی.
تلگرام من : telegram.me/mrmoshavere
ادامه دارد....
کلمات کلیدی: مشاوره تحصیلی پایه نهم | چگونه بهتر درس بخوانم | رمز موفقیت تحصیلی | مشاوره تحصیلی | چگونه بهتر درس بخوانیم | موفقیت در امتحانات | چگونه دانش آموزی ممتاز باشیم
منبع : سرزمین تیزهوش ها
آقای مشاور،امروز درباره آزمون رغبت سنج که تیپ شخصیتی رو نشون می دهد صحبت کرده است. پیشنهاد می کنیم این مطلب را تا انتها بخوانید.
سلام بچه ها،حالتون چطوره؟امروز می خوام درباره تیپهای شخصیتی براتون بگم،پیشنهاد می کنم که این مطلب رو تا انتها بخونید.
تیپ شخصیتی چیزیه که باعث می شه ما آدمها در موقعیتهای مختلف رفتارهای متفاوت از خودمون نشون بدیم ؛مثلا وقتی دوستمون به ما دروغ می گه ،یکی ناراحت می شه،یک دیگه با شوخی و خنده ازش رد می شه ،یکی قهر می کنه و ... هر نوع واکنش ما به تیپ شخصیتی مون ربطی داره.
تیپ شخصیتی در انتخابهای ما خیلی تاثیر داره و ما انتخابهایی رو که انجام می دیم بر اساس تیپ شخصیتی مونه . آزمونها و نظریات زیادی در موردتیپ شخصیتی وجود داره که من اینجا یکیشونو براتون توضیح می دم.
در این دیدگاه افراد بر اساس علایقی که دارن به 6 تیپ شخصیتی تقسیم می شن - واقع گرا - جست و جو گر - هنری - اجتماعی - متهور - قرار دادی
واقع گراها : این افراد کارهایی رو دوست دارن که شامل کار عملی ،منظم و بر اساس یک سازماندهی باشه.معمولا کار کردن با ماشینها،ابزار و وسایل رو به کار کردن با آدمها و حیوانات ترجیح می دن.تا جایی که بشه سعی می کنن از فعالیتهایی مثه تدریس،مشاوره ،پرستاری و .. دوری کنن.این افراد درکارهای فنی ،مکانیکی ،کشاورزی و الکتریکی مهارت و علاقه زیادی از خودشون نشون می دن.پول،قدرت و موقعیت براشون خیلی مهمه
جست و جو گر ها: کلا کنجکاون،اهل بررسی و موشکافی هستن،همه چی رو دوس دارن وارسی کنن،از کارای تکراری بدشون میاد،دوس دارن طرز کار یک وسیله،داخل بدن یک جانور،نحوه کار یک دستگاه روبدونن.به همین دلیل اینا آدمایی هستن که دقیق و ریز بین هستن اما توانایی رهبری و مدیریت شون پایینه.
هنری ها :دوست دارن آزاد باشن و فعالیتهاشون هم آزاد و مبهم و نامنظم باشه و بتونن یه چیزی رو دستکاری کنن تا یه چیز جدید از توش در بیارن.از کارهای رو قواعد و هماهنگ خوششون نمیاد ،و توانایی زیادی در خلق نکات جدید در زمینه های مختلف دارن.
اجتماعی ها : اینا دنبال کارایی می رن که مستقیما با دیگران در ارتباط باشه،از کار با مواد ،ابزار و ماشینها متنفرن،عاشق تدریس،سخنرانی ،مراقبت و .. هستن.آرمانی ،ایده ال گرا،موقع شناس،مسئول،آگاه و گرم هستن،مسافرت رفتن با اینا خیلی لذت بخشه.
متهور ها:این تیپ افراد از بقیه برای رسیدن به اهدافشون استفاده می کنن،از فعالیتهای علمی،ذهنی و پیچیده دوری می کنن چون می گن یکی این کارو برامون انجام می ده. اونها توانایی بالای کلامی ،رهبری ،ارتباط با دیگران رو دارن.دیگران اونها رو پرخاشگر،جاه طلب،سلطه گر،انرژیک،برون گرا،خوش بین،دارای اعتماد به نفس می دونن.براشون موقعیت اجتماعی و دستاوردها خیلی مهمه.
قرار دادی ها : این افراد به دنبال کارایی هستن که راه و روشش قبلا مشخص شده باشه مثه ورود اطلاعات به کامپیوتر،کارهای بایگانی،تایپ و ...از کارهای سازمان نیافته و مبهم دوری می کنن.در کارهای هنری هیچ سررشته ای ندارن.بقیه اونا رو دقیق ،منظم و مطیع می دونن. با توجه به تیپهایی که براتون توضیح دادم متوجه شدید که هر کسی برای هر کاری مناسب نیست،به قول معروف"هر کسی را بهر کاری ساختند" و دونستن تیپ شخصیتی برای بهبود در کار خیلی می تونه کمک کنه.
ادامه دارد...
کلمات کلیدی: ازمون رغبت سنج | آزمون مدارس برتر | آزمون ورودی مدارس استعداد های درخشان و نمونه دولتی | ازمون ورودی مدارس تیزهوشان | ازمون ورودی مدارس پایه نهم
منبع : سرزمین تیزهوش ها
دومین دوره مسابقات سراسری برنامه نویسی مجتمع علامه طباطبایی با عنوان مت نت MathNet هفته آینده برگزار می شود و همه دانش آموزان دوره اول متوسطه (پایه هشتم و نهم) و دوره دوم متوسطه (دوم و سوم دبیرستان) از سراسر کشور می توانند در آنشرکت کنند.
مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی، دومین دوره مسابقات سراسری برنامه نویسی MathNet را برگزار می کند.
به گزارش خبرنگار سرزمین تیزهوش ها، این مسابقه در دو مرحله برگزار می شود. در مرحله اول، طی یک آزمون آنلاین، تیم های منتخب برگزیده می شوند و در مرحله دوم که در اسفند ماه و به صورت حضوری برگزار می شود، تیم های برگزیده مرحله اول به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت. تمامی تیم های برگزیده مرحله اول، گواهی نامه معتبر شرکت در مسابقات برنامه نویسی Mathnet را دریافت می کنند.
اطلاعات بیشتر را می توانید همین حالا اینجا مطالعه کنید : راهنمای شرکت در مسابقات برنامه نویسی MathNet
برای ثبت نام باید به اینجا بروید : ثبت نام مسابقات MathNet
همچنین به شرکت کنندگان درمسابقات و راه یافتگان به مرحله نهایی، گواهینامه معتبر ارائه می شود.
دانلود پوستر های مسابقات (برای دانلود باید عضو سایت باشید. عضویت در سایت رایگان است):
»» دانلود برای اعضا امکان پذیر است. عضویت رایگان است و کمتر از 30 ثانیه طول می کشد!!!!
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این مسابقات می توانید با واحد آموزش المپیادهای علمی علامه طباطبایی با شماره تلفن 44841330 (021) تماس بگیرید و اطلاعات بیشتر را دریافت کنید.
مرحله اول : آزمون انلاین جمعه 23 بهمن 1394
مرحله دوم : رقابت حضوری تیم های برگزیده : پنج شنبه 13 اسفند 1394 و جمعه 14 اسفند 1394
* * *
تمامی مدارس، موسسات آموزشی، ناشرین حوزه کودک و نوجوان و آموزشی وکمک آموزشی می توانند برای درج اخبار و رویداد های خود در سایت سرزمین تیزهوش ها از طریق تماس اقدام فرمایند. تماس با سرزمین تیزهوش ها (کلیک کنید)
* * *
اطلاعات بیشتر درباره این مسابقات :
قوانین و مقررات:
به استحضار می رساند برای حل سوالات و ارسال متن برنامه می توانید از سه زبان برنامه نویسی استفاده نمایید:
زبان C/C++ با کامپایلر g++ 4.6.0 (قابل دسترسی از این آدرس – dev C++ و Code Blocks از این کامپایلر استفاده می کنند و مورد تایید هستند، ولی Visual Studio از این کامپایلر استفاده نمی کند و مشکلات احتمالی در پذیرش جواب بر عهده شرکت کننده است).
زبان Pascal با کامپایلر2.6.0 free Pascal (قابل دسترسی از این آدرس – دقت داشته باشید این کامپایلر فرق هایی با سایر کامپایلرها نظیر Turbo Pascal دارد، مثلاً چنانچه متغیر حلقه در خود حلقه عوض شود، خطای زمان کامپایل توسط free Pascal ایجاد می شود در صورتی که Turbo Pascal با این موضوع مشکلی ندارد)
زبان Python2 - کامپایلر
برای برگزاری هر چه دقیقتر متنت و نیز جهت آگاهی کلیهی عزیزانی که در این مسابقه شرکت میکنند، قوانین و مقررات مسابقات توسط کمیتهی فنی و هیئت داوران، به شرح زیر تدوین شده است:
تعداد نفرات هر تیم برنامهنویسی دقیقاً دو نفر است.
مسابقات در دو ردهی سنی برگزار میشود:
1-دانشآموزان دوره راهنمایی و سال اول دبیرستان
2-دانشآموزان سال دوم، سوم و چهارم دبیرستان و دانشجویان سال اول دانشگاه توجه: هر تیم باید فقط متشکل از اعضای مربوط به یک ردهی سنی باشد
نحوهی امتیاز دهی بهصورت صفر یا یک است، یعنی یا پاسخ ارسالی به یک سوال درست است یا نادرست که بهترتیب نمرهی صفر و یا نمرهی کامل سوال توسط تیم شرکت کننده کسب خواهد شد و حد میانهای برای نمرهی یک سوال وجود ندارد.
رده بندی نهایی بر اساس تعداد سوالات حل شده توسط یک تیم انجام خواهد پذیرفت. در صورت تساوی در تعداد سوالات حل شده، ردهبندی براساس زمان ارسال پاسخهای صحیح به سرور انجام میشود، یعنی ارسال سریعتر پاسخ صحیح به نفع هر تیم خواهد بود. برای سنجش دقت نظر شرکتکنندگان، یک جریمهی زمانی برای هر بار ارسال پاسخ غلط در نظر گرفته شده است.
نمرهی سوالات مختلف با هم یکسان است و با توجه به زمان باقیمانده از مسابقه و شناختی که هر تیم از توانایی خود دارد، باید به تقسیم زمان برای حل سوالات اقدام شود.
داوری مسابقات برخط (online) ممکن است بنا به ملاحظاتی در لحظه، انجام نپذیرد و نتایج نهایی با تاخیر بر روی سایت قرار بگیرد.
چنانچه برای کمیتهی فنی و هیئت داوران محرز شود تیمی هر گونه تخلف یا تقلبی در هر مرحله از مراحل مسابقه انجام داده است، تشکیل شور داده و برابر تصمیم اتخاذ شده با تیم خاطی برخورد خواهد کرد و حق هیچ گونه اعتراضی برای تیم خاطی وجود ندارد.
اطلاعات بیشتر : http://mat.ir/Mathnet