سه شنبه 11 شهریور 1393
به گزارش خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش و پرورش استان با اعلام این خبر افزود: 200 نفر از دانش آموزان پسر برگزیده مرحله استانی بیست و دومین کنگره قرآنی سمپاد از مدارس استعدادهای درخشان استانهای گلستان، مازندران، گیلان، همدان و اردبیل در رشته های حفظ، حفظ ویژه، قرائت و معارف قرآن کریم طی دو روز به رقابت خواهند پرداخت و نفرات برتر هر رشته در هر دوره تحصیلی به کنگره کشوری راه پیدا خواهند کرد.
وی همچنین یادآور شدند مرحله نهایی این کنگره در بخش دختران در استان همدان در حال برگزاری است که تعداد 22 نفر از دانش آموزان مدارس متوسطه دوره اول و دوم استعدادهای درخشان استان اردبیل به این مسابقات اعزام شدند.
دوشنبه 10 شهریور 1393
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش شهریار ،در این دوره از مسایقات که به میزبانی آموزش و پرورش شهریار خواهد بود،استانهای اصفهان ، سمنان ، قم ، یزد ، مرکزی و شهرستانهای استان تهران شرکت خواهند کرد .
بر همین اساس، بیست و دومین کنگره سراسری قران کریم سمپاد در اردوگاه شهید منتظری آموزش و پرورش شهریار از نهم لغایت دهم شهریور ماه برگزار خواهد شد .
شایان ذکر است این مسابقات در رشته های حفظ ، قرائت و معارف با حضور 200 دانش آموز قاری قرآن برگزار می شود.
شنبه 21 تیر 1393
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتریهفته گذشته توسط رضا فرجی دانا - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تایید و امضا شد.
متن این آیین نامه در ادامه آمده است:
در اجرای سیاست های حمایت و هدایت استعدادهای درخشان مصوب جلسه 419 مورخ 22 اردیبهشت سال 77 شورای عالی انقلاب فرهنگی و بند 5 بخش ج از ماده 2 قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مصوب جلسه مورخ 18 مرداد سال 85 مجلس شورای اسلامی مبنی بر برنامه ریزی برای شناسایی و حمایت از استعدادهای درخشان و هدایت آنها به سمت اولویت های راهبردی کشور در حوزه های مختلف علوم و نیز در اجرای ماده 18 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حمایت های هدفمند مادی و معنوی از نخبگان و نوآوران علمی و فناوری و به منظور تسهیل ادامه تحصیل برگزیدگان علمی، آیین نامه زیر تدوین می شود:
ماده 1. دانشگاه اختیار دارد حداکثر معادل بیست درصد از ظرفیت پذیرش با آزمون شیوه آموزشی-پژوهشی دوره روزانه دکتری خود در هر کد رشته محل تحصیل را از بین دانش آموختگان دوره کارشناسی ارشد داخل کشور و مورد تأیید وزارت به صورت مازاد بر ظرفیت، با رعایت شرایط زیر، پذیرش کند:
1-1. داشتن میانگین کل 16 و بالاتر در دوره کارشناسی و میانگین کل 17 و بالاتر بدون احتساب نمره پایان نامه در دوره کارشناسی ارشد؛
1-2. بیش از دو سال از تاریخ دانش آموختگی متقاضی نگذشته باشد؛
1-3. کسب حداقل 70 امتیاز از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول ارزشیابی پیوست (کسب حداقل 10 امتیاز از ردیف شماره 1 بخش امتیازات پژوهشی و کسب حداقل 4 امتیاز از ردیف شماره 11 مربوط به مدرک زبان، بخش امتیازات آموزشی الزامی است).
تبصره 1: دانشگاه پیام نور، آزاد اسلامی، غیردولتی-غیرانتفاعی و پردیس های بین الملل (خودگردان) مجاز به استفاده از این آیین نامه برای پذیرش استعداد درخشان در دوره دکتری نیستند.
تبصره 2: پذیرش دانش آموختگان حائز شرایط این آیین نامه بدون پرداخت شهریه تحصیلی است.
ماده 2: دانشگاه می تواند فقط یک بار تا اول شهریور ماه هر سال نسبت به پذیرش حائزین شرایط، اقدام نماید. اسامی پذیرفته شدگان باید توسط معاون آموزشی دانشگاه برای تأیید صلاحیت عمومی به سازمان سنجش ارسال شود و قطعی شدن ثبت نام منوط به تأیید سازمان مذکور است.
ماده 3: پذیرش افراد مشمول این آیین نامه، در همان رشته تحصیلی یا رشته های تحصیلی مرتبط با رشته تحصیلی دوره کارشناسی ارشد متقاضی، به تشخیص گروه آموزشی و تأیید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.
ماده 4: تغییر رشته یا محل تحصیل افراد پذیرفته شده بر اساس این آیین نامه، مجاز نیست.
ماده 5: مسئولیت حسن اجرای این آیین نامه و هر گونه پاسخگویی قانونی مترتب بر آن بر عهده دانشگاه پذیرنده است، نظارت بر اجرا بر عهدهسازمان سنجش و شرح و تفسیر مفاد آن بر عهده معاونت آموزشی وزارت خواهد بود.
ماده 6: این آیین ناlه مشتمل بر یک مقدمه، شش ماده و دو تبصره در تاریخ 27 خرداد سال 93 به تصویب شورای هدایت استعدادهای درخشانوزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید و جایگزین ماده 8 «آیین نامه ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر» (ابلاغیه شماره22354/و مورخ دوم خرداد سال 91) و سایر مصوبات مربوط به پذیرش بدون آزمـون در دوره دکتری می شود و برای پذیرش دانشجو از سال تحصیلی 95-1394 لازم الاجر است.
چهارشنبه 5 شهریور 1393
به گزارش خبرگزاری پانا، کرامت الله شرفی با اشاره به شیراز میزبان مسابقات قرآن دانش آموزان مدارس سمپاد منطقه 6 کشور اظهار داشت: این مسابقات هفتم و هشتم شهریورماه برگزار می شود.
رییس اداره مدارس استعدادهای درخشان ودانش پژوهان جوان آموزش وپرورش فارس گفت: دراین رقابت ها بیش از 200 دانش آموز پسرحضور دارند
رییس اداره مدارس استعدادهای درخشان ودانش پژوهان جوان آموزش وپرورش فارس گفت: این رقابت ها ویژه دانش آموزان قطب 6 کشور شامل استانهای فارس،چهارمحال بختیاری ، خوزستان و لرستان می باشد
شرفی گفت:مراسم افتتاحیه روز هفتم شهریور در دبیرستان یادگار ولایت عشایر شهر صدرا شیراز برگزار خواهد شد
رییس اداره مدارس استعدادهای درخشان ودانش پژوهان جوان آموزش وپرورش فارس همچنین گفت:این مسابقات در رشته های حفظ،حفظ ویژه ، قرائت و مفاهیم قرآنی برگزار خواهد شد
وی همچنین گفت: دراستان فارس 46مدرسه و مرکز استعداد درخشان وجود دارد که بیش از 9500 دانش آموز درآن مشغول به تحصیل هستند
رییس اداره مدارس استعدادهای درخشان ودانش پژوهان جوان آموزش وپرورش فارس همچنین گفت:دانش آموزان دختر وپسر استان فارس در سه سال گذشته مقام برتر این مسابقات را قطب 6 کشور از آن خود کرده اند.
شنبه 29 شهریور 1393
حسن جمالی مدیرآموزشگاه تیزهوشان شهید سلطانی(1) در گفت و گو با خبرگزاری پانا گفت : باتوجه به برگزاری المپیادهای علمی درسطح کشور و حضوردانش آموزان شهید سلطانی یک دراین دوره از مسابقات و با همت و توانمندی دانش آموزان و کادر آموزشی آموزشگاه شاهد درخشش 4 تن از دانش آموزان نخبه درالمپیاد علمی بودیم .
دراین راستا دانش آموزان علی گلستانی مدال طلا دررشته زیست ، علی مصطفی کسب مدال طلا دررشته فیزیک ، محمد قادر مدال نقره شیمی و آرمین فلاح مدال برنز کامپیوتر را از آن خود کرد.
یکشنبه 19 مرداد 1393
به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، معاون آموزش متوسطه و رئیس ستادثبت نام وزارت آموزش و پرورش گفت: دریافت وجه در مدارس تیزهوشان قانونی است.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: مدارس تیزهوشان در همه پایههای تحصیلی از خانوادهها وجه دریافت میکنند و این بر اساس قانون تأسیس مدارس تیزهوشان است.
زرافشان، در خصوص «دریافت وجه در مقطع پیش دانشگاهی مدارس تیزهوشان»، اظهار داشت: مدارس تیزهوشان در همه پایههای تحصیلی ازخانوادهها وجه دریافت میکند و این بر اساس قانون تأسیس مدارس تیزهوشان است.
وی ادامه داد: بنا بر مصوبه قانونی که این مدارس دارند باید 50 درصد شهریه مدارس غیردولتی را برای ارائه خدمات آموزشی دریافت کنند که این در دستورالعمل ثبتنام دانش آموزان این مدارس آماده و ابلاغ شده است و مصوبه قانونی برای اداره مدارس تیزهوشان است.
زرافشان افزود: با توجه به اینکه دانشآموزان پذیرفته شده در مدارس تیزهوشان از اقشار مختلف هستند؛ طبیعی است که در دستورالعمل برایخانوادههایی که نیازمند حمایت مالی بوده امکانات خاصی پیشبینی شده است.
پنج شنبه 26 تیر 1393
به گزارش خبرگزاری پانا، سیدجواد حسینی مدیرکل آموزش و پرورش استان در این جلسه با اشاره به توانمندی های علمی و پژوهشی که درمدارس سمپاد وجود دارد اظهار کرد: برای بهبود فعالیت این مدارس لازم است بین بخش های متولی دانش آموزان استعداد درخشان هماهنگی و همکاری خوبی ایجاد شده و در کنار آن با نمایندگی بنیاد ملی نخبگان نیز ارتباطات لازم برقرار شود تا از ظرفیت های موجود به بهترین شکل استفاده شود.
وی افزود:در خصوص دروس آموزشی که در این مدارس تدریس می شود و محتوای این دروس نیز باید توجه خاصی را داشته باشیم و مطلوب تر این است که در زمینه محتواهای آموزشی دروس مدارس سمپاد از گروههای آموزشی برتر استان استفاده شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با تاکید بر ضرورت توجه به مسائل پژوهشی و پرورشی در مدارس استعدادهای درخشان اظهار کرد: پژوهش باید به عنوان یک جریان مهم اصلی و دائمی در مدارس سمپاد جاری باشد و فعالیت های دقیق و جامعی را در این بخش برای دانش آموزانبرنامه ریزی کنیم ضمن این که در بعد اقدامات پرورشی نیز تاکیدمان این است که برنامه های پرورشی از حالت ویترینی به حالت بوفه ای تبدیل شود تا دانش آموزان با هر ذائقه ایی که در این حوزه دارند از آن استفاده نمایند.
وی در پایان با اشاره به اهمیت مباحث و رشته های علوم انسانی در مدارس متوسطه تصریح کرد: باید طرح جامعی برای هدایت و ترغیب دانش آموزان به رشته ادبیات و علوم انسانی تبیین شود تا در این بخش نیز شاهد رشد باشیم.
گفتنی است جلال صداقت مدیر اداره استعدادهای درخشان اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این جلسه با اشاره به برخی از فعالیت های صورت گرفته در مدارس سمپاد استان در سال گذشته و برنامه ریزی این اداره برای سال تحصیلی 94-93 به فرایندهای برنامه ریزی شده مدارس استعدادهای درخشان با محوریت مشکلات اجرایی مدارس اشاره کرد.