سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 112
بازدید دیروز : 139
کل بازدید : 714244
کل یادداشتها ها : 3812
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

 √ مغز انسان مانند یک رایانه قدرتمند است که خاطراتمان را ذخیره می کند و این که ما در مقام یک انسان چگونه فکر می کنیم و واکنش نشان می دهیم را کنترل می کند. مغز انسان در طول زمان تکامل یافته و برخی از قسمت های پیچیده آن ویژگی های خارق العاده ای دارند که دانشمندان هنوز سعی در درک آنها دارند.

ادامه مطلب...

  

خمیازه مسری، عادت جالبی است.

برای اثبات این موضوع، نه به مدرک دیداری و نه شنیداری احتیاج است، فقط کافی است در این مورد مطلبی بخوانید یا فقط به آن فکر کنید؛ همین موضوع کافی است تا خمیازه امان شما را ببرد!

ما معتقدیم که واگیر داشتن خمیازه، در اثر همدلی فرد با دیگران ایجاد می‌شود. این موضوع باعث افزایش توجه رفتاری و روانی افراد می‌شود.

ادامه مطلب...

  

بستنی هم مدرن شده است! بستنی ماستی، بستنی لایت، بستنی لواشکی و بستنی فالوده ای؛ البته اسم بستنی های عجیب و غریبی همچون بستنی چای سبز، بستنی بادمجان، بستنی میگو و ماهی هم از گوشه و کنار به گوش می خورد.

اینها محصولاتی است که اگر نخواهیم از طعم و مزه آن تعریف کنیم، منکر آن هم نمی شویم. بستنی هایی که خوردن آن در روزهای گرم از درون، خنک مان می کند و دست کم برای ساعتی از خستگی و رخوت می کاهد، اما پرسشی که بیشتر خانواده ها می پرسند این که آیا بستنی می تواند از پوکی استخوان جلوگیری کند؟ بستنی ماستی چه خاصیتی دارد؟ این درست است که می گویند بستنی لایت (رژیمی) سالم ترین بستنی است؟ رنگ های به کار رفته در بستنی میوه ای از چه منبعی تهیه می شود؟ آیا بستنی زمستانی نوعی فرآورده لبنی است ؟ فالوده بهتر است یا بستنی؟

ادامه مطلب...

  

تاریخچه ساخت آنتن

دوازده دســــــامبر سال 1901 میلادی بود «مارکنی» در یک اتاق اجاره ای ، دستگاه فرستنده ای کار گذاشته بود ، که از ساعت 15 تا 18 هر روز علایم رادیویی می فرستاد این پیام فقط «اس» بود ، که به دنبال هم از دستگاه فرستنده به صورت امواج الکترو مغناطیسی صادر میشد دو سال پیش وی تواسته بود ، این امواج را از روی دریای مانش عبور دهد و این کار او با موفقیت قرین بود.

ادامه مطلب...

  

استفاده از هیپنوتیزم در درمان بیماری‌ها یکی از کهن‌ترین روش‌های درمانی است.اولین کوشش های هیپنوتیزم عملا به قبل از تاریخ مکتوب بشری می رسد. تاریخچه هیپنوتیزم به کشورهای ایران، هند، مصر و یونان باز می‌گردد. در ایران قبایل مغل ها می‌توانستند با تحمل سختی، خود را به مرحله‌ای از خلسه برسانند و در آن حالت نسبت به درمان بعضی بیماریها اقدام کنند. هندوهای هند ادعا می کنند که آنها این شیوه را بنیان نهادند و از آن به عنوان یک دارو برای سلامتی استفاده کردند در هند، مرتاض‌ها با تحمل ریاضت‌های فراوان می‌توانستند به حالت خلسه رفته کارهای خارق‌العاده انجام دهند. کتیبه‌های میخی برجای مانده پیش از میلاد مسیح ثابت می‌کنند که سومریان از این روش آگاه بوده‌اند پاپیروسهای ابِرس(the Ebers Papyrus ) کهن ترین مکتوب درمان با هیپنوز هستند که نظریات و روشهای عملی طب مصری را در15 قرن قبل ازمیلاد مسیح نشان می دهند. براساس متون باستانی مصر ،پزشک - روحانیان مصری از بیماران خود می‌خواستند دید خود را بر روی قطعه‌ای از فلز شفاف متمرکز کنند تا القای خلسه صورت پذیرد.

ادامه مطلب...

  

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، علی اصغر فانی در جمع معلمان اعزامی به خارج از کشور افزود: سیاست ما جذب حداکثری دانش آموزان ایرانی در خارج از کشور است و ایجاد انعطاف در روش ها و روزهای آموزش در مدارس ایرانی خارج ازکشور می تواند سبب جذب دانش آموزان به این مدارس شود.

وی افزود: مدارس ایرانی خارج از کشور باید آموزش خود را به گونه ای طراحی کنند که منجر به مدرک تحصیلی مورد تایید در کشور محل تحصیل باشد.

ادامه مطلب...

  

کشاورزی الاغ پیری داشت که یه روز اتفاقی میفته تو ی یک چاه بدون آب . کشاورز هر چه سعی کرد نتونست الاغ رو از تو چاه بیرون بیاره . برای اینکه حیون بیچاره زیاد زجر نکشه کشاورز و مردم روستا تصمیم گرفتن چاه رو با خاک پر کنن تا الاغ زود تر بمیره و زیاد زجر نکشه .

مردم با سطل روی سر الاغ خاک می ریختند اما الاغ هر بار خاکهای روی بدنش رو می تکوند و زیر پاش می ریخت و وقتی خاک زیر پاش بالا می آمد سعی میکرد بره روی خاک ها .

روستایی ها همینطور به زنده به گور کردن الاغ بیچاره ادامه دادند و الاغ هم همینطور به بالا اومدن ادامه داد تا اینکه به لبه ی چاه رسید و بیرون اومد .

مشکلات زندگی مثل تلی از خاک بر سر ما میریزند و ما مثل همیشه دو انتخاب داریم . اول اینکه اجازه بدیم مشکلات ما رو زنده به گور کنن و دوم اینکه از مشکلات سکویی بسازیم برای صعود


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ