سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 1513
بازدید دیروز : 155
کل بازدید : 691114
کل یادداشتها ها : 3812
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: اخبار آموزش و پرورش
کتابخانه های مدارس تیزهوشان به کتاب های دفاع مقدس تجهیز شد

یکشنبه 4 خرداد 1393 

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود مرویان حسینی صبح یکشنبه در نشست هم اندیشی مدیران و معاونان مدارس سمپاد مشهد با بیان اینکه آموزش و پرورش یکی از مهم ترین پایگاه ها و جایگاه های اثر بخشی تلاش های فرهنگی کشور است گفت: به همین دلیل اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی همواره خود متقاضی انجام کار فرهنگی در سطح مدارس استان بوده است.

آموزش و پرورش از مهم ترین پایگاه های اثر بخشی تلاش های فرهنگی است

حجت الاسلام مرویان حسینی با اشاره به بخشی از فعالیت های یک سال اخیر اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در مدارس سمپاد گفت: برگزاری 120 گفتمان دینی جوان با سه هزارو 600 مخاطب، 126گفتمان عفاف گرایی با سه هزارو 780مخاطب و برگزاری جشنواره فضای مجازی پیشتازان هدایت با حدود چهارهزار مخاطب از جمله این فعالیت هاست.

تجهیز 34 کتابخانه مدارس سمپاد مشهد به نرم افزارهای تبیان

وی افزود: اداره کل تبلیغات اسلامی تجهیز 34 کتابخانه از سری کتابخانه های مدارس تیزهوشان سمپاد را با نرم افزارهای تبیان در دستور کار خود داشته است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اعلام راه اندازی اتاق فکر مشرک بین سازمان تبلیغات و نمایندگی تیزهوشان آموزش و پرورش استان ادامه داد: راه اندازی سایت پیشتازان هدایت نیز از جمله فعالیت های مشترک این دو دستگاه دولتی بوده است.

وی با بیان لزوم اطلاع رسانی به دانش آموزان در ارتباط با دوران دفاع مقدس و ارزش های آن از تجهیز کتابخانه های مدارس تیزهوشان به کتاب های دفاع مقدس خبر داد.

حجت الاسلام مرویان با اشاره به اهمیت مقابله با فعالیت ها و تهاجم فرهنگی دشمنان در فضای مجازی تأکید کرد: تولید محتواهای مناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی در فضای مجازی پیشتازان هدایت برای دانش آموزان استعدادهای درخشان که خود افسران جنگ نرم هستند فعالیتی هوشمندانه، حساب شده و اثرگذار است که باید جدی گرفته شود.

سایت پیشتازان هدایت با 10 درصد از ظرفیت های خود فعالیت می کند

وی افزود: سایت پیشتازان هدایت با هدف حمایت، رصد و هدایت جامعه مخاطب به سمت درست پیش بینی شده و دارای امکانات و ظرفیت های زیادی است که در حال حاضر با 10 درصد از ظرفیت های خود فعالیت می کند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اهمیت برنامه ریزی و بررسی نظرات کاربران این سایت گفت: پرداختن به محتواهای جذاب تر جهت افزایش انگیزه کاربران برای استفاده از این سایت در اوقات فراغت از دغدغه های فرهنگی ماست.

وی با اشاره به اینکه اداره کل تبلیغات اسلامی حدود 20 مأموریت را در آموزش و پرورش پیگیری می کند افزود: توفیق این اداره در فعالیت هایی که در ارتباط با مدارس سمپاد انجام می هد به دلیل توانایی و اثر بخشی این دانش آموزان از مهم ترین اهدافی است که ما دنبال می کنیم.

حجت الاسلام مرویان حسینی گفت: نقشه راه ما بر اساس سند بنیادین تحول که از منویات مقام معظم رهبری است برنامه ریزی شده است.

متولیان امور فرهنگی کشور باید در هدف گذاری مسیر زندگی نوجوانان به آنها کمک کنند

وی با اشاره به اهمیت سنین نوجوانی در شکل گیری هویت و شخصیت افراد افزود: نوجوانان ما باید به مسائل دوره نوجوانی خود مطلع و آشنا باشند و بتوانند احساس افتخار و عزت نفس خود را تقویت کنند و متولیان امور فرهنگی کشور باید در هدف گذاری مسیر زندگی نوجوانان به آنها کمک کنند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه انسان در هر دوره از زندگی خود توسط آسیب های خاصی تهدید می شود ادامه داد:‌ برخی از خانواده ها آینده فرزندان خود را فقط در پیشرفت تحصیلی او می بینند و از توجه به هویت فرهنگی آنان غافل هستند.

وی با بیان اینکه در دنیای امروز عناصر اجتماعی سهم قابل توجهی در ایجاد و ساماندهی هویت فرهنگی بشر دارند افزود:‌ آموزش و پرورش یکی از نهادهای اجتماعی است که در این میان نقش پررنگی دارد.

حجت الاسلام مرویان ادامه داد: مربیان آموزش و پرورش باید با اتکا به تجربه ها، فرهنگ ملی و اندیشه های اسلامی فهرستی از برنامه های جذاب و پذیرفتنی را به نوجوانان این کشور ارائه دهند.

وی با بیان اینکه در محتواهای فرهنگی که برای دانش آموزان تولید می شود باید به عنصر آگاهی بخشی توجه خاصی داشته باشیم افزود:‌ اگر نوجوانان ما به محتواهای فرهنگی اعتماد کنند و آن را به خیر و صلاح خود بدانند، آمادگی بیشتری جهت همکاری پیدا می کنند.

سایت پیشتازان هدایت، فضای لازم برای گفتمان های فرهنگی دانش آموزان ایجاد کرده است

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه سایت پیشتازان هدایت، فضای لازم برای گفتمان های فرهنگی لازم برای دانش آموزان را ایجاد کرده است از مدیران و معاونان پرورشی مدارس سمپاد مشهد خواست تا با عضویت در این سایت، درخواست ها و نیازهای دانش آموزان خود را رصد کنند.

وی با بیان اهمیت برقراری تعامل میان دانش آموزان و متولیان امر آموزش گفت: مسئولان فرهنگی مدارس سنگربانان تعلیم و تربیت هستند و باید از پیچیدگی ها و هنر این کار آگاه باشند.

حجت الاسلام مرویان افزود: اداره کل تبلیغات اسلامی و آموزش و پرورش باید در فرآیند آموزش، پشتوانه فرهنگی و تربیتی یکدیگر باشند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اهمیت حضور دانش آموزان در عرصه های مختلف فرهنگی گفت:‌ یکی از سرفصل های اساسی رشد دانش آموزان جریان سازی تفکر اجتماعی آنان است.

اجتماع در فضای مجازی تعریف گسترده ای دارد که هیچ حد و مرزی را نمی شناسد

وی با اشاره به اینکه دنیای امروز فقط به مدرسه و خانه خلاصه نمی شود ادامه داد: اجتماع در فضای مجازی تعریف گسترده ای دارد که هیچ حد و مرزی را نمی شناسد.

حجت الاسلام مرویان حسینی با بیان تهدیداتی که فضای سایبری برای نوجوانان کشور ما ایجاد کرده است گفت:‌ بهره گیری از مشارکت دانش آموزان در اتاق های فکر و رهبری سایت های گفتمان مجازی همچون پیشتازان هدایت به آنان در فرایند تفکر دینی و ساخت هویت ملی اسلامی کمک می کند.

در این جلسه که با حضور حسنعلی منصوریان، معاون پرورشی فرهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی و صداقت مسئول نمایندگی استعدادهای درخشان استان برگزار شد فعالیت های مشترک بین اداره کل تبلیغات اسلامی و مدارس استعدادهای درخشان سمپاد خراسان رضوی در سال 92 بررسی و فعالیت های مشترک این دو نهاد در سال 93 طراحی و برنامه ریزی شد.


  
سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: اخبار تیزهوشان
نخبه پروری  به چه قیمت ؟

 

3 خرداد 1394

گفته می شود که این دانش آموز بلافاصله پس از شرکت در امتحانات ورود به مدارس تیزهوشان دچار ایست مغزی شده و جان خود را از دست داده است و چندین خانواده هم اکنون داغدار این نوجوان هستند.

بی شک این خبر نخستین و آخرین هشدار در باره رواج یک بیماری و یک فرهنگ غلط در جامعه ما نبوده و نخواهد بود، هشداری برای مسوولان و خانواده ها که اسیر بیماری واگیر و همگانی نخبه پروری به هر قیمت ممکن نشوند.

متاسفانه از چند سال پیش تحصیل کودکان و نوجوانان در مدارس استعدادهای درخشان به یک آرزو و یک ضرورت برای خانواده های ایرانی تبدیل شده و این آرزو در حال فراگیرشدن است وهمگان می خواهند کودکانشان تیزهوش باشند و فرقی هم نمی کند که آیا آنها استعداد ذاتی نخبه و تیزهوش بودن را دارند یا نه ؟

در این میان عده ای نیز بازار مکاره راه انداخته اند و با ایجاد کلاس های تقویتی و تست زنی ، قبولی در مدارس استعدادهای درخشان را برای شرکت کنندگان البته با هزینه های گزاف وعده می دهند و در این میان بیچاره کودکان معصومی که در شیرین ترین ایام عمر اسیر گردابی به نام تست زنی و کلاس های جوراجور شده اند تا با هدف رسیدن والدین به آرزوهای خود، این فرزندان به زور نخبه شوند.

درد کنکور و تب دانشگاه برای خانواده ها و دانش آموزان کم بود که درد و دغدغه مدارس تیزهوشان نیز به آن افزوده شد. تا چندی پیش تنها دغدغه خانواده های ایرانی کنکور و دانشگاه بود ولی امروز قبولی در مدارس استعدادهای درخشان نیز به آن افزوده شده است.

متاسفانه امروزه همه چیز از مدار طبیعی خود در حال خارج شدن است. پیش از این اینگونه بود که کودکان نخبه و تیز هوش در روالی طبیعی در خانواده ها و یا در مدارس بر اساس توانایی های ذاتی کشف و سپس پرورش داده می شدند اما چند سالی است که نخبه پروری و تیزهوشی نیز منوط به حضور در کلاس های ویژه تست زنی و صرف هزینه های کمرشکن شده است.

خانواده ها بر اساس چشم و هم چشمی و یا دلسوزی برای آینده فرزندان خود ، قبولی در مدارس استعدادهای درخشان را یک ضرورت همانند دانشگاه برای فرزندان خود متصور هستند و در این راه دانسته و ندانسته شدیدترین فشارهای روحی فزاینده را متوجه فرزندان معصوم خود می کنند.

کودک ایرانی به جای تفریح و لذت از زندگی و کودکی کردن، شبانه روز درگیر انواع کلاس های تقویتی و تست زنی است شاید به موفقیتی در آزمون مراکز استعدادهای درخشان دست یابد و متاسفانه در این راه برای بسیاری از خانواده ها مهم نیست که آیا فرزندشان از شرایط لازم برای ورود به این مدارس برخوردار است یا خیر.

امروز بیماری نخبه شدن بدجوری در خانواده ها شیوع یافته و همه به زور هم شده از همان دوران ابتدایی مغز و ذهن فرزندانشان را پر از فرمول و تست و .. می کنند و نمی دانند که در حال خلق یک هیولای دغدغه آفرین برای کودکان و نوجوانان خود هستند ، هیولایی که ممکن است نه تنها شادی و شیرینی کودکی آنها که زندگیشان را از آنها بگیرد.

فراگیری این بیماری خطرناک پیامدهای منفی و جبران ناپذیری برای روح و جان فرزندان ایرانی دارد، مرگ چند روز پیش یک نوجوان اردبیلی تنها هشدار در این زمینه نیست ، کافی است در یکی از حوزه های امتحانی حاضر شوید و فشارهای روحی و روانی را در کودکان و حتی والدین مشاهده کنید.

به نظر می رسد که مسوولان آموزش و پرورش با توجه به تب رو به گسترش نخبه و تیز هوش پروری، باید روش های علمی تری را برای کشف و پرورش کودکان و نوجوانان تیز هوش جایگزین روش های فعلی تست زنی کند تا هم از فشارها به دانش آموزان و والدین آنها کاسته شود و هم بساط بازار کلاس های تقویتی و تست زنی برچیده شود.

و سخن آخر اینکه در حق کودکان خود جفا نکنیم ، به خاطر آرزوهای دست نیافتنی خود کودکانمان را فدا نکنیم ، بگذاریم فرزندانمان طبیعی رشد کنند، آنها اگر ذاتا قابلیت نخبه شدن را داشته باشند گوشه هایی از استعدادهای خدادادی خود را در مسیر زندگی نشان خواهند داد. خود را فریب نداده و به زور کودکان خود را برای نخبگی کاذب و دست نیافتنی اسیر فشار روحی و روانی نکنیم .

کلمات کلیدی مطلب : آموزش و پرورش


  
سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: اخبار تیزهوشان
رقابت یک هزار و 946 دانش آموز درآزمون استعدادهای درخشان ناحیه یک

 

1394/02/27

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس با حضور در حوزه های برگزاری آزمون تیزهوشان متوسطه اولاز نزدیک در جریان روند برگزاری آن قرار گرفت و اعلام کرد: یک هزار و 946 دانش آموز در هشت حوزه امتحانی به رقابت پرداختند.

محمد قویدل هدف از برگزاری این آزمون را شناسایی استعدادهای درخشان، گزینش تعداد محدود متناسب با این مدارس از میان تعداد زیاد متقاضی اعلام نمود.

وی تصریح کرد: آزمون های مدارس استعدادهای درخشان متوسطه اول در شرایط مناسبی برگزار شد و هیچ مشکلی در برگزاری این آزمون‌ها به وجود نیامده است.

شایان ذکر است در این بازدید معاونین آموزشی، کارشناسان ارزشیابی و سنجش تحصیلی و ارزیابی عملکرد نیز حضور داشتند.  

 

کلمات کلیدی: آموزش و پرورش بندرعباس


  
سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: اخبار تیزهوشان
رقابت 340 دانش آموز تویسرکانی در آزمون ورودی مدارس تیزهوشان

یکشنبه 27 اردیبهشت 1394  

به گزارش خبرگزاری پانا، کارشناس مسئول سنجش اداره آموزش و پرورش شهرستان تویسرکان در حاشیه برگزاری این آزمون گفت: در آزمون ورودی مدارس استعداد درخشان امسال 340 نفر شرکت دارند که از این تعداد 168شرکت کننده دختر و 172 شرکت کننده پسر هستند.

ترکاشوند گفت: این آزمون همزمان با سراسر کشور در دو حوزه در شهرستان تویسرکان برگزارشد.

وی اظهار کرد: طبق سهمیه اعلام شده جهت ورود به مدارس استعدادهای درخشان راه خواهند یافت.

 

کلمات کلیدی: آموزش و پرورش شهرستان همدان | مدارس تیزهوشان 


  
سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: اخبار آموزش و پرورش
شرایط ثبت‌ نام در مدارس تیزهوشان

 چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394

به گزارش خبرنگار پانا، اسفندیار چهاربند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ، با بیان اینکه ثبت نام صرفا یک فرآیند اداری و دریافت مدارک شناسایی یا تحصیلی نیست، اظهار کرد: ماهیت ثبت نام یک پیوند مشترک تربیتی میان خانواده و مدرسه است.

وی افزود: بر این اساس خانواده‌ها پیمان می‌بندند که یک سال دیگر در راستای تربیت فرزند خانواده با مدرسه تعامل کنند و در واقع ثبت نام یک روند فرهنگی و بخشی از فرآیند اصلی تعلیم و تربیت است.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه مدرسه برای کلاس اولی‌ها یک شروع نو است، گفت: خانواده‌هایی که برای نخستین بار با نظام تعلیم و تربیت ارتباط برقرار می‌کنند، باید اولین تجربه‌شان یک تجربه شیرین و مقدمه‌ای باشد برای آنکه فرزندشان طی 12 سال به درستی تعلیم ببیند و تربیت شود.

چهاربند افزود: باید در هنگام ثبت نام به تفاوت‌هایی که مدارس دارند توجه کرد. به طور کلی دو نوع مدرسه دولتی و غیردولتی داریم که دولتی‌ها در پنج گروه تقسیم‌بندی می‌شوند.

نحوه فعالیت و ثبت نام مدارس سمپاد

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به نحوه فعالیت مدارس دولتی سمپاد یا استعدادهای درخشان گفت: استعدادهای درخشان افرادی هستند که از نظر ضریب هوشی 1.5 تا دو درجه انحراف معیار نسبت به دانش‌آموزان عادی بالاتر هستند. برای پرورش این گروه از دانش‌آموزان برنامه متفاوتی لازم است تا به استعدادهای آنها پاسخ داده شود و راه‌اندازی مدارس استعدادهای درخشان به همین منظور انجام شده است.

وی ادامه داد: شرایط و ضوابط و نوع سنجش در این مدارس متفاوت از سایر مدارس است. 41 مدرسه استعدادهای درخشان در تهران داریم که امسال ورودی به پایه اول متوسطه دوم ندارند اما برای پایه هفتم براساس آزمونی که جمعه گذشته برگزار شد، جذب صورت می‌گیرد.

ثبت نام در مدارس نمونه دولتی منوط به قبولی در آزمون ورودی

چهاربند درباره مدارس نمونه دولتی گفت: در هر منطقه از تهران یک مدرسه نمونه دولتی دخترانه و یک مدرسه نمونه دولتی پسرانه داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اظهار کرد: این مدارس گروه دیگری از دانش‌آموزان را جذب می‌کنند که به لحاظ طبقه‌بندی استعدادها، از سطح استانداردهای متوسط بالاترند، اما در اندازه استعدادهای درخشان هم نیستند. این دانش‌آموزان نیز براساس آزمون انتخاب می‌شوند و ثبت‌نام‌شان منوط به قبولی در آزمون است.


  
سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: اخبار تیزهوشان
بازگشت تدریجی برخی مدارس سمپاد به نظام آموزشی عادی

 

یکشنبه 27 اردیبهشت 1394  

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پانا، علی زرافشان با اشاره به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش مبنی بر کاهش مدارس سمپاد در کشور اظهار کرد: در نظام آموزش و پرورش با توجه به ضرورت و الزام رسیدگی به گروه تیزهوش و نخبه سیاست‌ها و برنامه‌های مختلفی مطرح و پیاده‌سازی شده است.

وی افزود:‌ فعلا راه حل، جداسازی تیزهوشان از دانش آموزان عادی و تحصیل آنها در مدارس ویژه است، اما اتفاقی که طی چند سال گذشته رخ داده، این است که مدارس سمپاد عنوان "تیزهوشان" را دارند اما تعداد دانش‌آموزانی که وارد آنها شده‌اند بسیار زیاد است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه "بخشی از محصلان مدارس استعدادهای درخشان، تیزهوش نیستند و دانش آموزان عادی هم وارد این سیستم شده است"، گفت: در برخی استان‌ها 20 درصد دانش آموزان پایه ششم وارد مدارس تیزهوشان شده‌اند که مدرسه را از حالت تیزهوشی خارج کرده و نشان دهنده یک رویکرد غلط در این زمینه است.

زرافشان ادامه داد: چون مدرسه در حد دانش‌آموز تیزهوش است اما برخی در این حد نیستند، قطعا بخشی دچار آسیب‌های جدی آموزشی و تربیتی می‌شوند. در حال حاضر با توجه به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش سیاست ما کاهش تعداد دانش آموزان این مدارس است.

وی با اشاره به اینکه طی چند سال قبل آزمون مدارس تیزهوشان را با آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی یکی کرده بودند، افزود: این در حالی است که دو گروه هدف مختلف داریم و با یک سنجه نمی توان دانش آموزان این دو را سنجید لذا از سال قبل آزمون‌ها را جدا کردیم و سوالات در دو سطح متفاوت طراحی می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره وضعیت مدارس تیزهوشان پس از کاهش شمار دانش‌آموزان گفت: مدارسی که فاقد شرایط لازم و حدنصاب باشند، باید به نظام آموزشی عادی برگردند که البته این اتفاق تدریجی رخ می‌دهد تا دانش آموزان حاضر در مدرسه آسیب نبییند و برای ورودی های جدید تدبیر شود.


  
سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: اخبار تیزهوشان
استعدادهای لازم برای رسیدن به مرجعیت، شناسایی و تقویت شوند

آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید، گفت: امروز شناسایی استعدادها، تربیت محقق و تربیت استعدادهای درخشان برای مرجعیت، یکی از اولویت های مهم حوزه های علمیه است؛ لذا باید کسانی که دارای استعدادهای لازم برای رسیدن به مرجعیت هستند شناسایی، تربیت و تقویت شوند تا آینده مرجعیت حوزه ها از هر لحاظ تامین شود.

 

به گزارش خبرگزاری ایرنا از مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید روز یکشنبه در دیدار حجت الاسلام و المسلمین اکبر فرجام مدیر حوزه علمیه خراسانو شورای مدیریت این حوزه، افزود: حوزه علمیه مشهد، از قدیم الایام به برکت وجود مقدس حضرت امام رضا (ع) از جایگاه بسیار بالایی در بین علما برخودار بوده است.

آیت الله جوادی آملی ادامه داد: در گذشته به برکت این امام همام، مراجع تقلید بزرگی از همین حوزه رشد کرده و به بالندگی علمی و عملی و اخلاقی رسیدند و توانستند خدمات بسیار شایسته ای برای امت اسلامی انجام دهند.

وی اضافه کرد: امروز اگر چه حوزه ها از شکوفایی زمان گذشته کمی فاصله گرفته اند، ولی باید برای رسیدن به آن جایگاه رفیع گذشته برنامه ریزی دقیق تری انجام داد تا همچون گذشته در آینده نه چندان دور شاهد رشد، بزرگی و شکوه حوزه های علمیه باشیم.

وی با بیان اینکه دین با حوزه های علمیه زنده است و اساس کار حوزه، زنده نگه داشتن دین وتربیت مرجعیت برای امت اسلامی بوده ابراز داشت: حوزه های علمیه در کنار رشد و بالنگی و برنامه ریزی دقیق برای شکوفایی طلاب، باید از هر گونه نهال فروشی پرهیز کنند زیرا نهال فروشی در حوزه از بدترین آسیب های حوزه است.

این مرجع تقلید گفت: آنچه مهم می باشد این است که درکنار شناسایی استعدادهای درخشان، حوزه نیازمند به حفظ سرمایه های خود از طریق تربیت طلاب توانمند برای آینده است.

آیت الله جوادی آملی افزود: امروز درس اخلاق و حقوق یکی از موضوعاتی است که حوزه به آن نیازمنده است، چراکه همان دینی که گفته «العلم فریضه»، نسبت به اخلاق و حقوق هم تاکید فراوان دارد.

وی تصریح کرد: اگر در حوزه به اخلاق و حقوق توجه نشود، حوزه در این عرصه دچار خسارتهایی می گردد و این می شود که جامعه از وجود عالم بی عمل رنج برده و دچار آسیبهای جبران ناپذیر می شود.

وی ادامه داد: اخلاق موعظه نیست و با سخنرانی و کلاس درس، اجرا نمی شود، درگذشته موضوع اخلاق یکی از مباحث بسیار جدی علما و حوزه های علمیه بوده و ثمراتی زیادی هم به همراه داشته است.

آیت الله جوادی آملی گفت: اگر خروجی حوزه های علمیه تامین آینده اسلام و تربیت مرجعیت و عالم با عمل نباشد، حوزه ها و جامعه دچار خسران فراوانی خواهد شد.

وی افزود: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی همه چیز برای رشد و بالندگی فراهم آمده و این شرائط بهترین فرصت برای تربیت طلاب برای آینده حوزه های علمیه و جهان اسلام در مقابله با دشمنان اسلام و انقلاب می باشد.


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ