سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 95
بازدید دیروز : 141
کل بازدید : 712482
کل یادداشتها ها : 3812
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
سرزمین تیزهوش ها :: مطالب و مقالات علمی و آموزشی :: مطالب آموزشی درسی
چگونه در آزمون ورودی تیزهوشان قبول شوم؟ - بخش سوم

با من و همه دانش آموزان سخت کوشی که برای آزمون تیزهوشان آماده می شوند همراه شو و قدم در مسیر موفقیت بگذار و به خودت قول بده در درس خواندن و آمادگی برای آزمون تیزهوشان چند قانون ساده ولی مهمی که به تو خواهم گفت اجرا کنی.

 

 

قانون سوم: خودباوری

وقتی دانش‌آموزی خودش و توانایی‌هایش را باور دارد و می‌داند وقتی تصمیم جدی برای موفق شدن می‌گیرد و تا رسیدن به هدفی که دارد، دست از تلاش کردن و سخت‌کوشی برنمی‌دارد، مطمئناً موفق خواهد شد. او دریافته است که خواستن، توانستن است و با تلاش و سخت‌کوشی، غیر ممکن وجود ندارد.

به این چند جمله‌ی ساده، دقت کن:

"من امروز یک ساعت بیش‌تر از روز قبل درس خوانده‌ام."

"تراز من در این آزمون افزایش یافته است."

"پیش‌خوانی درس‌ها باعث شده است که درس‌ها را بهتر یاد بگیرم و دانش‌آموز فعال کلاس باشم."

"اشتباهات من در این آزمون کم‌تر شده است."

"من نقاط مثبت زیادی دارم که مهم‌ترین آن‌ها خودباوری است. من باور دارم که می‌توانم."

اگر این جمله‌های ساده در فاصله‌ی دو آزمون عملی شوند، موفقیت‌های کوچک تبدیل به موفقیت‌های بزرگی خواهند شد و شما انسان موفقی خواهی شد. فراموش نکن همه‌ی ما موفق خواهیم شد اگر بخواهیم، تلاش کنیم و باور داشته باشیم که می‌توانیم، به همین سادگی.

 

 

نویسنده مطلب : علیرضا مسگری مشهدی

  
سرزمین تیزهوش ها :: مطالب و مقالات علمی و آموزشی :: مطالب آموزشی درسی
چگونه در آزمون ورودی تیزهوشان قبول شوم؟ - بخش دوم

با من و همه دانش آموزان سخت کوشی که برای آزمون تیزهوشان آماده می شوند همراه شو و قدم در مسیر موفقیت بگذار و به خودت قول بده در درس خواندن و آمادگی برای آزمون تیزهوشان چند قانون ساده ولی مهمی که به تو خواهم گفت اجرا کنی.

 

 

قانون دوم: برنامه‌ریزی

دانش‌آموزی که موفق می‌شود، کارهای عجیب و غریب انجام نمی‌دهد، بلکه روش‌ها را به‌درستی اجرا می‌کند و برایدرس خواندن و مطالعه‌ی درس‌هایش، برنامه‌ریزی می‌کند. دانش‌آموزی که درس‌ها را طبق برنامه‌ی مشخصی مطالعه می‌کند نه‌ تنها از درس خواندن خسته نمی‌شود، بلکه حس مسئولیتی در او ایجاد می‌شود که برنامه‌اش را به‌ درستی اجرا کند و رفته رفته ساعت مطالعه‌ی خود را افزایش می‌دهد. دانش‌آموز موفق عادت دارد ساعت مطالعه‌ هر درس را یادداشت کند و به افزایش یا کاهش آن اهمیت می‌دهد. با نوشتن برنامه‌هایش، خودش را بهتر می‌شناسد و برای روزها و هفته‌های بعدی، برنامه‌ی قابل اجراتری برای مطالعه‌ی درس‌ها تنظیم می‌کند. دانش‌آموز موفق برنامه‌هایش را هر روز در دفتر برنامه‌ریزی می‌نویسد و در پایان هفته، ساعت مطالعه‌ی خود را جمع می‌بندد و در پایان هر ماه، با جمع بستن ساعت‌هایی که درس خوانده است، به تعادل مطالعاتی خود پی می‌برد و به همین سادگی، با پر کردن دفتر برنامه‌ریزی، هم زیاد درس می‌خواند و هم خوب و متعادل.

در تکمیل دفتر برنامه‌ریزی باید به نکات زیر توجه کرد:

1. نوشتن ساعت مطالعه‌ی درس‌ها به صورت روزانه

2. تکمیل جدول جمع‌بندی ماهانه‌ ساعت‌های مطالعه

3. بررسی هفتگی و ماهانه‌ی آن به همراه پدر و مادر و مشاور

 

 

نویسنده مطلب : علیرضا مسگری مشهدی

  
سرزمین تیزهوش ها :: مطالب و مقالات علمی و آموزشی :: مطالب آموزشی درسی
چگونه در آزمون ورودی تیزهوشان قبول شوم؟ - بخش اول

با من و همه دانش آموزان سخت کوشی که برای آزمون تیزهوشان آماده می شوند همراه شو و قدم در مسیر موفقیت بگذار و به خودت قول بده در درس خواندن و آمادگی برای آزمون تیزهوشان چند قانون ساده ولی مهمی که به تو خواهم گفت اجرا کنی.

 

 

خوشحالم که تصمیم جدی برای موفق شدن در آزمون تیزهوشان گرفته‌ای و می‌خواهی برنده‌ی این مسابقه‌ علمی بزرگ باشی.

آیا با من موافق هستی که شروع کردن مهم است ولی ادامه دادن مهم‌تر از آن است؟

آیا با من موافق هستی که وقتی برای درس خواندن برنامه‌ریزی مشخص داری، هم زیاد درس می‌خوانی و هم خوب؟

آیا با من موافق هستی که انجام درست کارهای ساده و تکرار لجوجانه‌ی آن‌ها، امکان موفقیت را چند برابر می‌کند؟

اگر موافقی، پس با من و همه‌ی دانش‌آموزان سخت‌کوشی که برای آزمون تیزهوشان آماده می‌شوند همراه شو و قدم در مسیر موفقیت بگذار و به خودت قول بده در درس خواندن و آمادگی برای آزمون تیزهوشان چند قانون ساده ولی مهمی که به تو خواهم گفت اجرا کنی. اگر آماده‌ای، شروع کنیم.

قانون اول: پیش‌خوانی

کنجکاوی یکی از ویژگی‌های دانش‌آموزان موفق است. کنجکاوی در درس خواندن یعنی این‌که مطالب جدید درسی را قبل از تدریس معلم، یک بار خودت روخوانی کنی و با موضوع درس آشنا شوی. با روخوانی درس‌ها، شاید آن‌ها را به طور کامل یاد نگیری ولی پیش‌زمینه‌ای از مطالب جدید را در ذهن داری و تا همین جا یک قدم از دانش‌آموزانی که پیش‌خوانی نکرده‌اند، جلوتر هستی. وقتی معلم شروع به درس دادن می‌کند، توجه شما به توضیحات معلم بیش‌تر می‌شود و با دقت به او گوش می‌کنی. نکات مهم و سوال‌هایی که مطرح می‌شود، برایت ناآشنا نیستند و به‌راحتی می‌توانی آن‌ها را به خاطر بسپاری و به سوال‌ها پاسخ دهی. اگر دقت کنی با یک پیش‌خوانی ساده، توانایی خود در یادگیری و به‌ یاد سپاری مطالب درسی را چند برابر کرده‌ای و به همین سادگی و با اجرای یک روش آسان ولی مفید و موثر، موفقیت بزرگی برای خودت رقم زده‌ای.

برای پیش‌خوانی به نکات زیر توجه کن:

1. متن درس جدید را یک بار با دقت بخوان و سعی نکن آن را حفظ کنی.

2. هنگام مطالعه‌ی مطلب جدید، چند کلمه و نکته‌ی مهم از متن را به خاطر بسپار.

3. بعد از یک بار روخوانی، کتاب را ببند و آن‌چه را یاد گرفته‌ای برای خودت توضیح بده.

 

 

 

نویسنده مطلب : علیرضا مسگری مشهدی

  
سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: رویدادهای آموزشی

همایش انتخاب رشته پایه نهم

برای انتخاب رشته صحیح به این همایش نیاز خواهید داشت. اولین همایش انتخاب رشته پایه نهم با همکاری سرزمین تیزهوش ها و رتبه سازان برگزار خواهد شد.

 

 

سرزمین تیزهوش ها برگزار می کند:

همایش «انتخاب رشته ی نهم به دهم»

با حضور مشاوران برجسته در زمینه ی انتخاب رشته

در دانشکده داروسازی شهید بهشتی

 

دانش آموزان پایه نهم... شما یک سال سرنوشت ساز را پشت سر می گذارید. برای انتخاب رشته صحیح حتما باید اطلاعات کافی و دقیق در اختیار شما باشد. این همایش به شما کمک خواهد کرد که این اطلاعات را به دست آورید.

 

برنامه ی همایش:

محل برگزاری : دانشکده داروسازی دانشگاه شهید بهشتی (تهران، ولیعصر، بالاتر از ظفر، نبش نیایش)

پنج شنبه 9 اردیبهشت ماه  1395

شروع از ساعت 16:00

دو ساعت سخنرانی مشاوران در زمینه ی انتخاب رشته ی پایه ی نهم و آینده ی شغلی دانش آموزان

یک ساعت زمان پاسخگویی به پرسش های شما توسط مشاوران

برنامه حضور : دانش اموز همراه با یکی از اولیا

 

ظرفیت سالن محدود است. بنابران توصیه می شود سریعتر ثبت نام کنید. 

اطلاعات بیشتر :

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در ساعت اداری با شماره 17-88996316 داخلی 520 خانم ناصری منش تماس حاصل فرمایید.

 

روش های خرید: 

مراجعه به سرزمین تیزهوش ها به نشانی میدان فاطمی، ابتدای بیستون، خیابان دوم الف، پلاک 3.1 واحد اول غربی (ساعات کاری : 09:00 الی 17:00)

 هزینه ثبت نام و شرکت در همایش (دانش آموز همراه با یکی از اولیا) : 50 هزار تومان

 

تماس با سرزمین تیزهوش ها با تلفن 88996316 و 17 داخلی 520 خانم ناصری منش و ثبت اطلاعات. بلیط به صورت رایگان برای شما توسط پیک ارسال می شود و هزینه پس از تحویل بلیط دریافت می شود. 

 هزینه ثبت نام و شرکت در همایش (دانش آموز همراه با یکی از اولیا) : 50 هزار تومان

 

همین حالا به صورت اینترنتی بلیط همایش را تهیه فرمایید و بلیط شرکت در همایش را همان لحظه دریافت کنید:

www.evand.ir/events/tizland9

توجه: عزیزانی که خرید اینترنتی انجام می دهند و بلیط را به صورت آنی دریافت می کنند می توانند با وارد کردن کد تخفیف tz9  از 15 درصد تخفیف خرید اینترنتی استفاده نمایند. 

 

 

کلمات کلیدی: انتخاب رشته ی نهم به دهم | همایش انتخاب رشته | انتخاب رشته پایه نهم | انتخاب رشته دبیرستان |انتخاب رشته دوره اول متوسطه انتخاب رشته دوره متوسطه | مشاوره انتخاب رشته دبیرستان | مشاوره انتخاب رشتهمشاوره انتخاب رشته دوره دبیرستان | راهنمای انتخاب رشته دوره متوسط | انتخاب رشته دبیرستان دوره اول |انتخاب رشته صحیح | انتخاب رشته | انتخاب رشته ی پایه نهم


  
سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: اخبار تیزهوشان
ثبت نام 277 هزار دانش آموز برای ورود به مدارس تیزهوشان

معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش گفت: 277 هزار داوطلب دوره اول و دوره دوم متوسطه در مجموع برای شرکت در آزمون استعدادهای درخشان ثبت نام کرده اند که حدود 25 هزار دانش آموز در نهایت پذیرفته خواهند شد.

 

 

محمد نستوه معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در خصوص روند ثبت‌نام و آزمون مدارس استعدادهای درخشان، اظهار داشت: ثبت‌ناممدارس استعدادهای درخشان 20 اسفند پایان یافت اما در نهایت تا 24 اسفند این زمان تمدید شد.

وی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان دیگر امکان ثبت‌نام یا ویرایش اطلاعات وجود نخواهد داشت، خاطرنشان کرد: علت عدم تمدید یا ویرایش اطلاعات به خاطر انجام فرایندهای بعدی آزمون است که مرکز سنجش در حال آماده سازی برای این کار است.

نستوه با بیان اینکه از روز 16 فروردین ماه سال جاری کار واریز مبلغ توسط داوطلبان در حال انجام است، گفت: این کار تا یک روز قبل از برگزاری فرایند آزمون ادامه خواهد داشت و یک هفته پیش از آزمون نیز کارت ورود به جلسه توزیع خواهد شد.

وی افزود: 277 هزار داوطلب دوره اول و دوره دوم متوسطه در مجموع برای شرکت در آزمون استعدادهای درخشانثبت نام کرده‌اند که حدود 25 هزار دانش‌آموز در نهایت پذیرفته خواهند شد.

وی ادامه داد: 16 هزار دانش‌آموز در دوره اول متوسطه و 9 هزار دانش‌آموز در دوره دوم متوسطه از بین 25 هزار پذیرفته شده نهایی وارد مدارس استعدادهای درخشان می‌شوند.

معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ورود دانش‌آموزان سمپاد به دوره دوم متوسطه، عنوان کرد: 17 هزار و 600 دانش‌آموز سمپاد نیز بدون آزمون به دوره دوم متوسطه ورود خواهند داشت.

نستوه تصریح کرد: آزمون مدارس استعدادهای درخشان در روزهای 23 و 24 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار و نتایج آن تا پایان خردادماه اعلام خواهد شد.

 

منبع دریافت این مطلب : خبرگزاری فارس




  
سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: اخبار آموزش و پرورش
توزیع بن 50 هزار تومانی بین 80 هزار دانش آموز برای نمایشگاه کتاب

مدیرکل فرهنگی هنری اردویی و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: این وزارتخانه برای نخستین بار قصد دارد با همکاری وزارت ارشاد 80 هزار بن 50 هزار تومانی را بین دانش آموزان توزیع کند تا آنها بتوانند در نمایشگاه بین المللی کتاب خرید کنند.

 

 

مهدی علی اکبرزاده در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری پانا، اظهار کرد: به منظور توسعه و ترویجفرهنگ کتابخوانی بین دانش آموزان تفاهم نامه ای را با وزارت ارشاد اجرا کرده ایم که خیلی موثر بوده است و امسال برای نخستین بار در تاریخ قرار شده است بن خرید کتاب برای دانش آموزان در نظر گرفته شود که این بن ها 50 هزار تومانی است.

رفت و آمد دانش آموزان در نمایشگاه کتاب

وی افزود: از آنجا که رفت و آمد همه دانش آموزان کشور به محل نمایشگاه بین المللی کتاب میسر نیست بر اساس بررسی ها و هماهنگی های انجام شده قرار شد مدارس نزدیک پایتخت را هماهنگ کنیم تا از نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب بازدید کنند که این بخشها شامل شهر تهران، شهرستان های تهران، استان قم و استان البرز می شود.

مدیرکل فرهنگی هنری اردویی و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه سهمیه حضور این 4 بخش در نمایشگاه بین المللی کتاب بر اساس تعداد دانش آموزان آنها تعیین شده است گفت: طبق هماهنگی های انجام شده با وزارت ارشاد قرار است 80 هزار دانش آموز بتوانند در سامانه ثبت نام و از این بن 50 هزار تومانی استفاده کنند که ما بر اساس تعداد دانش آموز هر بخش به آنها سهمیه دادیم تا در این نمایشگاه شرکت کنند.

وی ادامه داد: بر این اساس شهر تهران 45 درصد، شهرستان های تهران 30 درصد، استان قم 10 درصد و استان البرز 15 درصد از باقیمانده دانش آموزان اعزامی به این نمایشگاه را تشکیل خواهند داد. ما بر اساس میزان اعتبار اختصاص داده شده از سوی وزارت ارشاد و با همکاری بخشهای فرهنگی ادارات کل این تقسیم بندی ها را انجام دادیم و انشالله همزمان با شروع این نمایشگاه 15 اردیبهشت ماه این افراد می توانند بازدید های خود را انجام دهند .

اعتبار حضور دانش آموزان در نمایشگاه کتاب

علی اکبرزاده با اشاره به اینکه مبلغی حدود 4.5 میلیارد تومان اعتبار برای حضور دانش آموزان ، فرهنگیان و مدارسدر نمایشگاه کتاب پیش بینی شده است گفت: این اعتبار از سوی وزارت ارشاد تامین شده که قرار است طی آن 80 هزار دانش آموز بن 50 هزار تومانی بگیرند ، حدود 6 هزار معلمی که همراه این دانش آموزان می آیند بن 100 هزار تومانی بگیرند و حداقل یک هزار مدرسه ای که در این طرح شرکت می کنند بن های 500 هزار تومانی خواهند گرفت که این رقم آن هم برای نخستین بار مناسب است.

نحوه انتخاب این 80 هزار دانش آموز برای حضور در نمایشگاه

وی در پاسخ به این سوال که نحوه انتخاب این 80 هزار دانش آموز برای حضور در نمایشگاه بین المللی کتاب چطور خواهد بود گفت: انتخاب دانش آموزان بر عهده ادارات کل خواهد بود و بر اساس میزان دانش آموزان هر بخش سهمیه خاصی برایشان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل فرهنگی هنری اردویی و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در این طرح دانش آموزان از طریق ادارات کل استانی به ما معرفی می شوند و بعد از تایید نهایی اسامی آنها به وزارت ارشاد داده می شود تا در سیستم ثبت نام اسامی آنها تعریف شود، سپس این افراد با ورود به سامانه باید ثبت نام کنند و بن های خود را بعد از طی مراحل مشخص بگیرند.

پایه تحصیلی دانش آموزان

وی در مورد پایه تحصیلی دانش آموزانی که قرار است در این طرح شرکت کنند نیز گفت: همه دانش آموزان پایه های هفتم و هشتم این 4بخش شامل این طرح می شوند که البته در برخی پایه های تحصیلی دیگر هم برنامه هایی را مدنظر داریم به طور مثال برای شهر تهران غیر از آن 2 پایه دانش آموزان پایه های چهارم ، پنجم و ششم ابتدایی نیز شامل این طرح می شوند. در شهرستان های استان تهران هم چندین شهرستان برای این بخش تعریف شده است.

علی اکبرزاده با تشکر از هماهنگی ها و ارتباط خوب وزارت ارشاد برای اجرای این طرح گفت: این دوستان بر اساس همان تفاهم نامه توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی با ما همکاری می کنند اما نیاز است از مساعدت آنها تشکر کنیم که واقعا با نگاه بازی این مسائل را می نگرند .

 

منبع دریافت این مطلب : خبرگزاری پانا


  
سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: اخبار آموزش و پرورش

هدایت تحصیلی از امسال در پایان دوره عمومی تحصیل اجرا می شود

معاون اداره کل امور تربیتی و مشاوره آموزش و پرورش گفت: بر اساس نظام «3ـ3ـ6» دانش آموزان تا پایه نهم، دوره عمومی را می گذرانند و پس از آن، دوره تخصصی آغاز می شود که هدایت تحصیلی باید در پایان دوره عمومی تحصیل انجام شود.

 

 

به گزارش تیزلند، به نقل ازخبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، محمد مصطفوی معاون برنامه‌ریزی امور مشاوره اداره‌کل امور تربیتی و مشاوره آموزش و پرورش در نشست خبری که امروز در ساختمان زنده‌یاد علاقه‌مندانوزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس نظام «3ـ3ـ6» دانش‌آموزان تا پایه نهم، دوره عمومی را می‌گذرانند و پس از آن، سه سال دوره تخصصی است که متوسطه دوم نامیده می‌شود.

وی ادامه داد: با اجرای نظام جدید آموزشی و درنظر گرفتن دوره عمومی که 9 سال است، هدایت تحصیلی جابه‌جا شد و از پایه دهم به پایه نهم انتقال یافت، چرا که دوره تخصصی پس از انجام هدایت تحصیلی باید آغاز شود.

مصطفوی افزود: بر این اساس طبق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه درسی ملی، شاخه‌ها و رشته تحصیلی دانش‌آموز باید در پایه نهم تعیین تکلیف شود که این موضوع در آیین‌نامه جدید هدایت تحصیلی پیش‌بینی شده است؛ البته آیین‌نامه جدید، تفاوت‌هایی با آیین‌نامه هدایت تحصیلی در گذشته دارد.

وی اضافه کرد: در گذشته تنها شاخه‌های تحصیلی مشخص می‌شد،یعنی به عنوان مثال دانش‌آموز شاخه کاردانش و فنی و حرفه‌ای را انتخاب می‌کرد، اما دیگر به زمینه‌ها کاری نداشت، در حالی که در هدایت تحصیلی جدید، زمینه‌ها را هم مشخص می‌کنیم که دانش‌آموز در فنی و حرفه‌ای کدام گروه صنعت، خدمات، کشاورزی و هنر را انتخاب کند.

معاون برنامه‌ریزی امور مشاوره اداره‌کل امور تربیتی و مشاوره آموزش و پرورش افزود: بر این اساس، حتی در آیین‌نامه جدید درنظر گرفته شده است تیمی متشکل از مدیر، مشاور، معاون مربوطه و معلم فنی ذیربط، استعداد و رغبت دانش‌آموز و ظرفیت مدرسه را درنظر بگیرند و برای حضور دانش‌آموزان در رشته‌های اعلام نظر کنند.

وی توضیح داد: در گذشته تنها شاخه کاردانش و فنی و حرفه‌ای مشخص می‌شد و وقتی دانش‌آموز به هنرستان می‌رفت، با ظرفیت پُر برخی رشته‌ها مواجه می‌شد یا رشته‌هایی که تشکیل نشده بود در حالی که در آیین‌نامه جدید چنین مشکلی روی نخواهد داد.

مصطفوی با بیان اینکه 138 رشته کاردانش و 42 رشته فنی و حرفه‌ای وجود دارد که البته جدیداً کم نیز شده است، افزود: در آیین‌نامه هدایت تحصیلی جدید، تیم مورد نظر براساس امکانات، نیاز منطقه و استعداد دانش‌آموزان پیشنهاد می‌دهد که به عنوان مثال در این منطقه بهتر است چند رشته تحصیلی ایجاد شود و دانش‌آموزان در این رشته‌ها به تحصیل بپردازند و در نهایت دانش‌آموز پس از انتخاب رشته وقتی به هنرستان مراجعه می‌کند، به راحتی تحصیل می‌پردازد.

وی گفت: در آیین‌نامه جدید هدایت تحصیلی همچنین مجموع نمرات سه پایه تحصیلی دانش‌آموز در دوره متوسطه اولدر نظر گرفته می‌شود که در گذشته فقط نمرات همان پایه تحصیلی در نظر گرفته می‌شد.

 

منبع دریافت این مطلب : خبرگزاری فارس


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ