آزمون شماره 6 مرآت، پایه ی ششم ابتدایی، با پاسخ تشریحی
کلمات کلیدی: آزمون شماره 6 مرآت | آزمون تیزهوشان ششم مرآت | آزمون مرآت سال 92 | آزمون تیزهوشان ششم 92 | تیزهوشان ششم ابتدایی | نمونه سوالات ششم دبستان | امتحان تیزهوشان | تیزهوشان پایه ششم | تیزهوشان ششم ابتدایی 92 | نمونه سوال تیزهوشان| تیزهوشان ششم | آزمون مرآت ششم با پاسخ تشریحی 92 | مرآت | آزمون های مرآت
منبع : مرکز نوآوری های آموزشی مرآت
وزیر آموزش و پرورش گفت:دانش آموزانی داریم که در سال های گذشته دیپلم گرفتند و معدل کتبی آنها خوب نبوده است و اکنون مایل هستند در امتحاناتی شرکت کنند تا این معدل ترمیم شود لذا مصوبه ترمیم معدل دانش آموزان در حال تدوین است.
به گزارش تیزلند ، به نقل از خبرنگار آموزش و پرورش پانا، علیاصغر فانی در حاشیه گرامیداشت هفته امر به معروف و نهی از منکر در جمع خبرنگاران گفت: تا پیش از اینکه بنده به آموزش و پرورش بیایم، به طرح شهاب ورودی نشده بود و برای نخستین بار سال گذشته شروع اجرای این طرح بود.
وی افزود: از 32 اداره کل آموزش و پرورش در هر استان، یک منطقه در کلاس چهارم ابتدایی تحت پوشش طرح شهاب قرار گرفتند.
فانی ادامه داد: در سال گذشته 130 هزار دانشآموز تحت پوشش طرح شهاب قرار گرفتند و امسال نیز بیش از 340 هزار دانشآموز تحت پوشش طرح قرار گرفتند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای اجرای طرح شهاب نیروی انسانی مورد نیاز آموزش داده نشده است، تصریح کرد: یک پروژه تحقیقاتی را برای اجرای این طرح تعریف کردهایم.
ترمیم معدل دانشآموزان
وی در پاسخ به این پرسش که مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص ترمیم معدل دانشآموزان چگونه است، گفت: این مصوبه برایترمیم معدل دیپلم در حال تدوین است.
فانی افزود: دانشآموزانی داریم که در سالهای گذشته دیپلم گرفتند و معدل کتبی آنها خوب نبوده است و اکنون مایل هستند در امتحاناتی شرکت کنند تا این معدل ترمیم شود.
وزیر آموزش و پرورش در خصوص افزایش یا عدم افزایش ضریب سوابق تحصیلی در کنکور تصریح کرد: این ضریب از 25 درصد افزایش پیدا نکرده است و مصوبه مجلس، کمیتهای را برای تصمیمگیری در این خصوص متشکل از آموزش و پرورش، وزارت علوم و نمایندگان مجلس مشخص کرده است.
وی افزود: این کمیته مصوبه چند سال اخیر که تاثیر مثبت از طریق معدل در کنکور بود را دنبال کرد و در سالهای بعد این تاثیر قطعی شد که امسال با توجه به اینکه آموزش و پرورش تاثیر 35 درصدی در کنکور را پیشنهاد داده بود اما این کمیته همان تاثیر 25 درصدی را تصویب کرد.
وی دلیل مخالفت این کمیته در خصوص افزایش 35 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور را عدم آمادگی اعلام کرد.
سرانه مدارس
وزیر آموزش و پرورش درباره سرانه به بسیاری از مدارس تا کنون ارسال نشده است، گفت: بخشی از سرانه تامین اعتبار شد و پس از آن توزیع شده است.
وی افزود: برای توزیع سرانه اولویتگذاری شد و به مدارسی که نیاز بیشتری داشتند این عدد تخصیص یافت.
فانی در خصوص آییننامه هدایت تحصیلی نیز گفت: آییننامه هدایت تحصیلی دانشآموزان مطابق با نظام آموزشی جدید، روز گذشته برای تصویب به شورای عالی آموزش و پرورش رفته است.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: با توجه به ایام سوگواری امام حسین(ع) ، مدارس در روز یکشنبه سوم آبان، مجاز به برگزاری امتحان نیستند.
به گزارش تیزلند ، به نقل از خبر گزاری فارس مسعود ثقفی سخنگوی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران ، اظهار داشت: با توجه به ایام سوگواری سید و سالار شهیدان و حضور موثر دانشآموزان در هیاتهای عزاداری، مدارس در روز یکشنبه سوم آبان، اجازه برگزاری امتحان را نخواهند داشت.
ثقفی تصریح کرد: به تمام مدارس تهران اعلام کردیم که در روز یکشنبه سوم آبان ماه و پس از ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، هیچ امتحانی در مدارس برگزار نکنند.
سخنگوی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: اگر مدرسهای برنامهریزی برای برگزاری امتحان داشته باشد، این موضوع از طرف اداره کل آموزش و پرورش تهرام ملغی تلقی میشود.
سومین ایمیل اطلاع رسانی سرزمین تیزهوش ها، برای اعضای ثبت نام شده ارسال شد.
مشاهده سومین خبرنامه سرزمین تیزهوش ها (اینجا کلیک کنید).
در صورتی که مایل هستید شما هم اخبار و مطالب سایت را به صورت ایمیل دریافت کنید، می توانید با مراجعه به بخش عضویت در خبرنامه (اینجا)، در لیست دریافت کنندگان سایت ثبت نام نمایید. به این ترتیب ایمیل های هفتگی سرزمین تیزهوش ها را برای شما نیز ارسال خواهیم کرد.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: مصوبه نحوه ترمیم نمره دروس امتحان نهایی فارغ التحصیلان دوره متوسطه توسط رئیس جمهور تایید شد.
به گزارش تیزلند، به نقل ازگروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به مصوبه نهصد و پانزدهمین جلسه این شورا اظهار داشت: در اجرای قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور و به منظور ایجاد زمینه برای ارتقای سوابق تحصیلی دانشآموزان و تاثیر آن در آزمون ورودی دانشگاهها، این ماده واحده به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش و تایید رئیس جمهور رسیده است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد: بر اساس این قانون به فارغالتحصیلان دوره متوسطه(از سال 84 به بعد) که متقاضی ترمیم وارتقای نمرات دروس نهایی خود هستند، اجازه داده میشود صرفاً برای یک بار به صورت داوطلب آزاد، ثبت نام کرده و در یکی از نوبتهای امتحانی (خرداد، شهریور و دی ماه)، دروس مورد نظر خود را مجدداً انتخاب و در آزمون مربوط شرکت کنند.
وی با اشاره به تهیه شیوه نامه اجرایی این مصوبه توسط وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد : هزینههای مربوط به برگزاری امتحانات و صدور گواهینامههای لازم بر عهده داوطلبان است.
مشاور کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه طرح «شهاب» بر زمین مانده است، گفت: نباید دانش آموزان با استعداد را به مدارس غیردولتی کوچ دهیم.
به گزارش تیزلند ، به نقل از خبر گزاری فارس ، ابراهیم سحرخیز مشاور کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص اهمیتطرح شهاب (شناسایی و هدایت استعدادهای برتر دانش آموزان) اظهار داشت: پیشینه این طرح به سالهای پیش و وزارت محمود فرشیدی وزیر وقت آموزش و پرورش باز میگردد.
وی ادامه داد: این طرح در حوزه معاونت آموزش متوسطه پیگیری شد و در سالهای 1388 تا 1392 با شدت بیشتری دنبال شد و هدف این بود که در آموزش و پرورش بستری فراهم شود تا رسالت اصلی آموزش و پرورش که شناسایی و هدایت استعدادهاست در تمام مدارس با امکانات آموزش و پرورش تحقق یابد.
*مدارس تیز هوشان در همه شهرستانها گسترش نداشت
سحرخیز با بیان اینکه مدارس تیزهوشان که شامل دانشآموزان با هوش بالاست از گستره و دامنه وسیع در همه شهرستانها برخوردار نبود، گفت: غالباً این مدارس در مرکز استانها دایر میشد و به همین دلیل دانشآموزان به علت دوری راه نمیتوانستند در آزمون این مدارس شرکت کنند؛ از سویی این آزمون در یک شرایط برابر برگزار نمیشد تا عدالت برای همه برقرار شود.
وی ادامه داد: طرح شهاب با این هدف شروع شد تا بتوانیم معلمان را توانمندسازی کنیم؛ یعنی آموزشهای ویژه با معرفی وسایل کمکآموزشی و رسانههای آموزشی صورت گیرد تا این معلمان بتوانند در طول دوران مختلف تحصیلی از دوره ابتدایی تا متوسطه، دانشآموزان دارای استعدادهای برتر را شناسایی کرده و متناسب با توان و استعداد هدایت کنند.
سحرخیز افزود: وقتی میگوییم استعداد برتر لزوماً قرار نیست که در حوزه دانش نظری باشد؛ برای نمونه مدارس استعدادهای درخشان ما غالباً در رشته ریاضی فیزیک و علوم تجربی دانشآموز جذب میکنند و ممکن است دانشآموز نخبهای در رشته هنر، ورزش و علوم انسانی باشد که نبوغ ممتازی داشته باشد.
مشاور کمیسیون آموزش مجلس گفت: در آن سالها، چندین جلسه با روانشناسان برجسته کشور در حوزه معاونت علمی ریاستجمهوری برگزار شد و چند تن از روانشناسان معروف و برنامهریزان آموزش کشور حضور داشتند و نشستهای مشترکی بین معاونت علمی رئیسجمهور و وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.
سحر خیز ادامه داد: در نهایت بعد از مدتها بررسی و دیدن طرحهای متفاوت و تدوین یک نقشه راه به یک نتیجه رسیدند که این طرح را به صورت پایلوت در سال 1391 در تعدادی از مدارس برخی استانها آزمایش کنند و بررسی کنند که چگونه میتوان معلمان را توانمندسازی کنند؛ البته این طرح نیازمند هزینه بود که قرار بود این هزینه با کمک وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمی رئیسجمهور در اعتبارات و بودجه سالیانه پیشبینی شود.
وی تصریح کرد: به موازات پیشبینی این بودجه قرار بود کمکم دامنه مدارس توسعه یابد؛ سال 92 زمانی بود که سال آخر ماموریت حمیدرضا حاجیبابایی وزیر وقت آموزش و پرورش بود و خوشبختانه تعداد این مدارس افزایش خاصی پیدا کرد؛ در سه دوره درسی در استانها مدارسی را به عنوان نمونه انتخاب کردیم و در آنها طرح شهاب مورد آزمایش و اجرا قرار گرفت.
* فعالیت طرح «شهاب» در حد انتظار نیست
سحرخیز با بیان اینکه طرح شهاب زمین مانده و در حد انتظار نیست، افزود: انتظار بود که در سال 94 فراوانی این مدارس را در حدی افزایش دهیم که بتوانیم از ثمرات و اثربخشی این طرح بیشتر بهرهمند شویم و فرصت را برای عدالت آموزشی و شناسایی استعدادهای ممتاز و برجسته در کشور فراهم کنیم.
وی با اشاره به توجه به استعدادهای درخشان در سند تحول بنیادین، گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آمده است که باید به تفاوتهای فردی توجه کنیم و محیطهای آموزشی را به شکلی متنوع داشته باشیم که فرصت برای عدالت تربیتی و آموزشی فراهم شود؛ وقتی میگوییم محیطهای متنوع آموزشی متوجه به تنوع نیازها، تفاوتهای فردی و بسترسازی برای شکوفایی استعدادهای برتر است که همه اینها نشان میدهد که باید تلاش بیشتری در جهت شناسایی استعدادهای نخبه کشور داشته باشیم.
سحرخیز بیان داشت: حتی در گذشته مدارس نمونه دولتی با این نیت شکل گرفت که دانشآموزان با استعداد روستایی شناسایی شده و به سمت مدارس نمونه دولتی هدایت شوند تا در آینده زمام امور مدیریتی کشور در بخشهای مختلف را به این دانشآموزان با استعداد بدهیم تا به جرم روستایی بودن از رشد، تحول و ارتقا عقب نمانند.
*مدارس تیزهوشان در هر شهری باید یک شعبه داشته باشد
مشاور کمیسیون آموزش مجلس یادآور شد: وقتی میگوییم مدرسه نمونه دولتی، خاص شهرنشینها نبود بلکه خاص روستاییان بود تا بتوانند دانشاموزان بااستعداد را شناسایی کنند.
وی با اشاره به اینکه وقتی میگوییم مدارس تیزهوشان در هر شهری باید یک شعبه داشته باشد، افزود: نگاهمان این است تا این استعدادهای برتر فرصتی برای ظهور و بروز پیدا کنند؛ فراوان دیدهایم دانشآموزی استعداد برتری داشته است، اما به دلیل اینکه در مرکز استان خانهای برای سکونت نداشته، از تحصیل انصراف داده است.
سحرخیز تصریح کرد: عدالت آموزشی اقتضا میکند که ما پراکندگی و گستره جغرافیایی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی را توسعه دهیم.
وی ادامه داد: برخی آنها معتقدند ما باید فتیله مدارس نمونه دولتی و استعدادهای درخشان را پایین بکشیم، چون اگر بالا باشد بازار مدارس غیردولتی تعطیل میشود.
مشاور کمیسیون آموزش مجلس گفت: نباید دانشآموزان با استعداد را به مدارس غیردولتی کوچ دهیم و بر سبد هزینه خانوار مردم کمدرآمد و روستایی فقیر هزینه تحمیل کنیم.
آزمون آزمایشی ورودی هفتم مدارس سلام با پاسخ تشریحی، اردیبهشت 93
کلمات کلیدی: آزمون ورودی مدارس سلام 93 | آزمون ورودی مدارس سلام با پاسخ تشریحی 93 | آزمون ورودی هفتم مدارس سلام 93 | آزمون تیزهوشان ششم 93 | آزمون ششم به هفتم مدارس سلام 93 | آزمون ششم به هفتم مدارس سلام | آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی | آزمون ورودی مدارس برتر 93 | آزمون ورودی مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی | مدارس سلام | آزمون های سلام |آزمون های مدارس سلام