سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 108
بازدید دیروز : 1545
کل بازدید : 691257
کل یادداشتها ها : 3812
خبر مایه


سرزمین تیزهوش ها :: تیزهوشان نهم به دهم :: مشاوره و هدایت تحصیلی
با دروس حال بهم زن چه کنیم؟

بعضی درسا هست که هیچ جوره نمی شه باهاشون ارتباط برقرار کرد،معمولا همین درسان که کارنامه آدمو خراب می کنن و معدلتو می کشن پایین، اون موقع س که میگی :این درسا حالمو بهم میزنن.حالا با این درسا چه کنیم؟چون نمی شه اینارو نخوند،چون هستن و باید خونده بشن.

 

 

سلام بچه ها.مجتبی طالب (آقای مشاور )هستم.خوبید؟همه چی روبراه؟همه چی ارومه؟??????

با دروس حال بهم زن چه کنیم؟

(در این مقاله اسم درسی رو نمی برم اما شما می تونید هر جا که خواستید اسم اون دروس بخصوص رو بنویسید)

بعضی درسا هست که هیچ جوره نمی شه باهاشون ارتباط برقرار کرد،هیچ اشتیاقی به خوندنشون نداری،یه جوری ان،مثله ظروف تفلون نچسبن،باید خودتو بکشی تا بتونی چند دقیقه بشینی پاشون،کتابشونو که می بینی کهیر میزنی،حتی معلماشونم مثله خوده درسه رو اعصابن،بد اخلاقن،بد تیپن و .. معمولا همین درسان که کارنامه آدمو خراب می کنن،هر چی باقی نمراتت خوبه اینا بدن و معدلتو می کشن پایین،همه می گن:ای بابا،تو که تو فلان درسو بهمان درسو 20 شدی چرا این درسو همچین نمره ای گرفتی؟و معمولا ما هیچ جوابی برای این سوال نداریم.وقتی کتابشون رو میخونی با خودت مگی:خدایا این چیه؟کی این درسو نوشته؟اینو بخونم که چی بشه؟اصلا چه کمکی می خواد بهم بکنه؟و اون موقع س که میگی :این درسا حالمو بهم میزنن.

حالا با این درسا چه کنیم؟چون نمی شه اینارو نخوند،چون هستن و باید خونده بشن.

امروز چند تا راهکار نشونتون می دم تا بتونید از پس این درسا بر بیاید و اونارو کله پا کنید.

راهکارهایی که میگم نیاز به صبر،تحمل،پشتکار و مداومت داره.باید در انجامشون کوتاهی نکنید و وقتی شروع کردید زمین ننشینید.

گام اول : توی یه کاغذ درسا رو با ترتیبی که میگم مشخص کن

گروه اول:درسایی که دوستشون داری

گروه دوم:درسایی که برات خنثی هستن

گروه سوم:درسایی که بدت میاد

گام دوم:برای درسای گروه سوم یک پیش بینی ساعت مطالعه در هفته مشخص کن.این پیش بینی با توجه به نمراتت،میزان اطلاعاتت از اون درس و.. مشخص می شه.مثلا درس فلان چهار ساعت در هفته،درس بهمان شش ساعت در هفته و ...

گام سوم :این زمانها رو در طول هفته پخش کن،سعی کن حتما حداقل پنج روز در هفته با این درسا روبرو بشی و زمان مطالعشون در روز از یک ساعت بیشتر نشه.

گام چهارم:اولین درسی که در هر روز می خونی اون درس باشه("قورباغه ات رو قورت بده" رو که یادته؟)(اگه یادت نیست مطلب تنبلی رو یه بار دیگه بخون)

گام پنجم:حتما در برنامه اون درس ارزیابی مستمری از خودت داشته باش(در مورد ارزیابی در مطلب" نحوه درست خوندن "توضیح دادم)

گام ششم:حتما از کتابای کمک درسی استفاده کن،کتابایی رو تهیه کن که خوشرنگ و خوشکل باشه و از زبان نوشتاریش خوشت بیاد و به سلیقه ت نزدیک باشه.

گام هفتم:از نکاتی که یاد می گیری حتما در تجربیات روزمره ت استفاده کن،هر جایی که می شه از اون مطالب استفاده کرد به کارش بگیر تا حس خوبی برات بوجود بیاره.

گام هشتم:معمولا در این دروس از پایه مشکل داریم و قوانین و اصول اولیه اون درس رو خوب یاد نگرفتیم که خودش باعث یاد نگرفتن مطالب بعدی و گیجی ما میشه،در این مواقع از یک معلم خصوصی که بتونه ساده و روان مطالب رو بهت یاد بده استفاده کن،اگه مثله آقای مشاور خوش تیپ باشه که خیلی عالیه.

نکته مهم:

فراموش نکنید که زندگی در بسیاری از مواقع آنچنان که ما می خواهیم نمیگذره و خوشی و ناخوشی های زیادی داره که نا خوشی هاش از خوشی هاش بیشتره و ما باید با افزایش صبر و تحملمون و با بالا بردن مهارتهامون در مقابل این سختی ها مقاومت کنیم.

شاید خوندن همین درس کمک کنه در کنکور و امتحان رتبه بهتری کسب کنی .

پس یه یاعلی بگو برو سراغ درسی که حالتو بهم میزنه و کاری کن که بعد از یه مدت اون درس حالش از دیدن تو بهم بخوره و بگه :دوباره این اومد تا تموم سوالاتمو جواب بده و ضربه فنی م کنه.

 

کلمات کلیدی: مطالعه صحیح | مطالعه صحیح برای امتحان | روش مطالعه صحیح |مطالعه صحیح دروس | روش صحیح مطالعه دروس

 

منبع : سرزمین تیزهوش ها






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ