مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 436
بازدید دیروز : 155
کل بازدید : 690037
کل یادداشتها ها : 3812
خبر مایه


سرزمین تیزهوش ها :: مطالب و مقالات علمی و آموزشی :: جهان آموزش

 

نشست جهانی نوآوری برای آموزش- تناسب آموزش با نیازهای بازار کار در قرن بیست و یکم

در نشست جهانی نوآوری برای آموزش که در دوحه کار خود را آغاز کرده، بیش از 1500 نفر آموزگارو کارشناس آموزش از سراسر جهان گرده هم آمده اند تا درباره موضوعاتی نظیر تامین منابع مالی آموزش، نوآوری در مدارس و آینده آموزش با یکدیگر بحث و گفتگو کنند.

 

 

 

 

 

آندرا بورینگ، خبرنگار یورونیوز از دوحه می گوید: «در روز دوم نشست، کارشناسان درباره مسائلی ازجمله گسترش آموزش دیجیتال و استفاده بیشتر از نرم افزارهای کامپیوتری به جای کتب درسی صحبت کردند. آنها همچنین در این باره بحث کردند که دانشگاه ها و شرکتهای تجاری باید رابطه نزدیکتری با هم داشته باشند.»

امروز شرکتهای تجاری از این شکایت می کنند که دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاهها شایستگی حرفه ای کافی برای ورود به بازار کار را ندارند. بنجامین ودرنه کلوکه، مدیر عامل شرکت “اد تک” می گوید: «امروز دانشگاهها از مهارتها وصلاحیتهای حرفه ای مورد نیاز بازار کار در قرن بیست ویکم عقب افتاده اند. کدنویسی و برنامه نویسی، مهارتهای کلیدی هستند که تعداد کمی از دانشجویان بر آن تسلط دارند. چالش اصلی ما این است.»

لتیزا موراتی، وزیر پیشین آموزش و پرورش ایتالیا هم که در نشست امسال حضور دارد، گفت: «دانشگاهها به دانش آموزان برای درک چشم اندازهای حرفه ای کمکی نمی کند. لازم است رابطه بهتری بین دنیای کار و دانشگاهها برقرار شود.»

چگونه می توان شکاف میان آموزش و اشتغال را از میان برداشت؟ مدیران شرکتها و استادان دانشگاهها در اینباره با یکدیگر بحث و تبادل نظر انجام دادند. بنظر می رسد روشهایی مانند ایجاد “کلاسهای درس آزاد آنلاین بزرگ” می تواند نقش مهمی داشته باشد.

دکتر یورگ دارگر، از مجله اینترنتی “برتلسمان استیفتونگ” گفت: «امروز تعداد دانشجویان بیشتر شده، حوزه های علاقمندی شان هم متفاوت است و در عین حال انتظار داریم که دانشگاه این دانشجویان را برای محیط کار آماده کنند. اما تا به حال دانشگاهها نتوانسته اند خود را با این شرایط تطبیق دهند. از این نظر، آموزش دیجیتال، بویژه در سطح تحصیلات تکمیلی و در دانشگاهها می تواند کمک کند. با استفاده از فن آوری دیجیتال می توان دروس بیشتری به تعداد بیشتری دانشجو ارائه کرد که با نیازهای بازار کار هم متناسب باشد.»

نشست سه روزه نوآوری برای آموزش روز چهارم اکتبر شروع شد.

 

 

کلمات کلیدی: نوآوری در مدارس |

 

منبع : یورو نیوز






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ