سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 1573
بازدید دیروز : 1545
کل بازدید : 692722
کل یادداشتها ها : 3812
خبر مایه


سرزمین تیزهوش ها :: اخبار آموزشی :: اخبار آموزش و پرورش
ایجاد شبکه های آموزش در فضای مجازی برای دانش آموزان

مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور گفت: باید شبکه ای از آموزش در فضای مجازی شکل بگیرد تا دانش آموزان با مهارت های مختلف آشنا شده و در زندگی موفقیت های بیشتری را کسب کنند.

 

 

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، حمید علیان‌نژاد در همایش منطقه‌ای کارشناسان معماری که شامگاه شنبه در دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، با بیان اینکه باید در کنار تحصیل و علم‌آموزی زمینه تقویت روحیه معنوی دانش‌آموزان نیز فراهم شود، اظهار کرد: در این زمینه معماری و نوع ساخت‌و‌سازها بسیار مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به آموزش در شبکه‌ مجازی، یادآور شد: باید شبکه‌ای از آموزش در فضای مجازی شکل بگیرد تا دانش‌آموزان با مهارت‌های مختلف آشنا شده و در زندگی موفقیت‌های بیشتری را کسب کنند.

مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور از ایجاد نشاط و شادابی در فضاهای آموزشی به معماری، طراحی مهندسی و رنگ‌آمیزی در ساخت مدارس خبر داد و افزود: فضای مدارس کشور باید بسیار بانشاط و شاداب باشد تا دانش‌آموزان بتوانند با روحیه و انگیزه بهتری به تحصیل ادامه دهند.

وی ادامه داد: با تجهیز آزمایشگاه، رنگ‌آمیزی فضای مدارس، ایجاد محیطی مناسب برای ورزش و زنگ تفریح، می‌توان به ارتقای کیفی تعلیم و تربیت دانش‌آموزان کمک کرد.

علیان‌نژاد اضافه کرد: در اردوگاه‌ها و پژوهش‌گاه‌های دانش‌آموزی می‌توان بخشی از بلوغ فکری محصلان را شکل داد.

این مسئول با بیان اینکه در نوسازی مدارس لازم است به آمایش سرزمین نیز توجه شود، عنوان کرد: با این توجه می‌توانیم از هدر رفتن زمان و هزینه‌های اضافی جلوگیری کنیم.

مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور با اشاره به بررسی وضعیت ساخت‌و‌سازهای مدارس در یک دهه گذشته، افزود: در این بررسی‌ها مشخص شد بعضی از مدارس که ظرفیت 300 دانش‌آموز را دارد ساخته شده که در حال حاضر 200 نفر در آن تحصیل می‌کنند و یا مدارسی ساخته شده که 200 نفره است و 300 نفر در آن مشغول به تحصیل هستند، که این ناهماهنگی در کاهش بازدهی دانش‌آموزان نقش بسزایی را دارد.

وی با بیان اینکه باید از علم روز در احداث مدارس استفاده شود، خاطرنشان کرد: با این روش عملکرد ما نیز در آینده قابل دفاع بوده و رعایت مقررات ملی ساختمان در این راستا ضروری است.

علیان‌نژاد گفت: برای انجام مقدمات اولیه مقرر شده تا یک تیم 6 نفره فعالیت خود را در این حوزه شروع کنند و با شناسایی نیازهای معماری تمامی مسائل مربوط به احداث از قبیل مهندسی معماری رعایت شده تا طراحی بر اساس اصول و ضوابط علمی انجام شود.

گفتنی است، در همایش منطقه‌ای معماری، سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش و جوانبخت مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین حضور داشتند و این همایش با حضور کارشناسان معماری نوسازی مدارس استا‌ن‌های همدان، زنجان، البرز، مرکزی و کردستان به مدت سه روز در محلدانشگاه فرهنگیان استان قزوین ادامه دارد.

 

منبع : خبرگزاری فارس






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ